Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fukara sto se raduju neusjehu njihove domovine..smrde jedne
Nabijem vas na tuki smrde...jer to zaista i jeste:)sto mi minuse udaraju..tu ste..na ovom portalu:)hahaha..
mi -vi -oni .
ja stvarno ne znam gdje ova nasa drzava ide , oni srbi prejaki , svaki sport top 3 su , a mi fukare najvece
daj bre kemo nemoj pricat gluposti , jesam bosnjak , jesam musliman , ali brate dominiraju , ako je tebi nebitan sport tenis , odbojka , basket , nogomet , onda stvarno za tebe nije sport , a jugosloven upravu si , kod nas evo tuka uzeo jednom prvo mjesto i odmah se raja digla , svi pisu o njemu vako nako , nedaj boze da mi imamo sportistu kao sto imaju srbi noleta ,
Sport je dobar za zdravlje i zato treba uključiti što više djece i odraslih u neki sport. Osim te koristi, sport je opijat za mase, tema svakodnevnih besmislenih razgovora po raznim kafama i sredstvo za busanje nacionalnog identiteta. Direktna korist koju jedna država ima od kolektivnih sportova je ravna ili približna nuli.