Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bit cemo mi i medju 5 samo dok mesha ovaj projekat zavrsi.
nije mi jasno kako Hrvati,Srbi,Slovenci mogu bit sile u sportu,a mi kanta...???
To je sve zbog klime
Realno je ovo, ako pogledamo poredak sa EP, Island je bio na 24. mjestu, Ruminija na 23 i njih bi dobili. Ostali su, zasad, bolji od nas.
Jedini koji tu vrijedi je Aleksandar Lazic. Decko ima 20 godina, a gazi eno i u Megi. Menadzer mu Misko Raznjatovic i nije mu dao da potpise za Partizan, a zna se kome je on menadzer posle 22 godine ili NBA ili evroligaski klub. Zivi bili pa vidjeli.
dobro je usli smo u TOP sto
Iz regija Srbija, Slovenija i Hrvtska u top 10. Nije lose.
Pa haj nije lose...
Po islamu ženu treba tući metalnom šipkom,ali ne u glavu nego ispod pojasa.Ako se bude bunila onda imate pravo u glavu je udarati,sve dok ne nastupi smrt
Lipa moja u TOP10!!
Zašto se ne ulaže tamo gdje smo dobri, tucanje kokosa glavom, razbijanje cigli golim rukama, vuča kamiona očnim trepavicama? Zašto se pare bacaju u sportove u kojima nismo kompetitivni?
@ModestyBlaise Uvozimo kao i sve ostalo
@ModestyBlaise može, naravno, to je inovativno.