Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbiju se krilo i prikrivalo da je uopće na prvenstvu, ali istina izađe kada tad na idjelo. Premda su komšije često na Vi sa istinom.,,
Ovo je portal .ba kontaš? Ja na kuriru nisam procitao nesto vezano za nase cure.
Sretno cure 👌💪
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Cestitke iz BiH, danas poseban dan za nas sve☺️
Boli me k*rina za Srbiju, zasto je ovo vijest?
Boli me mekani za vlahistan i njihovu reprezentaciju. Jesul vlahinje pelcovane?
Nisam odavno vidio ovako uzbudljivu završnicu. Belgija je pogodila u zadnjoj sekundi, ali je ipak bilo poslije sirene.
Bravo za nase cure, a bravo i za Srbiju! Samo ljubav ljudi ❤️
Ne kontam vas nikoga...i srbija ima amerikanku i sve imaju, i hrvatice i srpkinje vuku igracice stalno iz BIH...sto je problem da za BiH igra sa Bahama neko, a onda dalje ako moze Dzonkil sa Bahama da gine za BiH sta je spirno da to cini i Marica iz Bijeljine...nek je sretno i srbiji
Neka su svaka i njima cast...
Sportski uspjeh smatrati dokazom nekakve gentske ili nacionalne superiornosti i koristiti kao povod za divljanje, pjenusanje i prijetnje na portalu su nista drugo nego bijedni rasizam i upravo zbog toga dokaz primitivizma. Jos jednom: Ponosni smo na dostojanstven nastup BiH-kosarkasica i nismo nikoga pitali za dozvolu ili misljenje. Gnjev rasista-loosera je nasa motivacija da svoje volimo jos vise.
Sretno kosarkasicama Srbije, nadam se da cete rasuti Francuskinje...ostale su nam Francuskinje duzne, de to i za nas tamo natabajte...uz duzni sportski rjecnik, da kazem: PODERITE IH ! :)))
A naseee>>>>Eiiiii :))) Da su samo to uradile, nego : Na najcisci i necujan nacin, sazadA su NAM svima zavukle! Em smo o naciji, vjeri, guzovima, LGBT- zajednici, konstitutivnosti, hinjama-politicarima, ideologijama, Bosnjama, Kroatima, Srbijanerima i ostalim...trabunjali. A izmedju svega toga, nase DAME su NAM odrzale lekciju i ucinile nas dvaput ponosnim i poniznim!
Jeste, osvojile su i igrale basketa sa najboljim, ali ono sto su pokazale nama, je iznad svih krugova svijesti koje mi SVI imamo...Nisu se prodale politicarima!Nisu se dale omesti u nacZionalistickim furkama, kojima smo ih obasipali!Nisu se dodvoravale javnosti a ni novinarima!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Steta sto smo naletili na prejaku Francusku, jer smo realno bolji od svih ostalih ekipa i mogli smo do medalje.
Kakva je ovo najzada lojavih četnika na portalu... Nisu popili terapiju i ne mogu da shvate da jedna Marica Gajic i Nikolina Babić kažu da su ponosne što igraju za svoju zemlju koju toliko vole. Bolesni ste, liječite se xhebo vam Milošević staru.
A košarkašicama sretno u finalu, sport je sport a politika politika
Bravo za cure iz srbije. Danas dobar dan za sport u regiji
Hajmo komsinke razbijte ih.
a koje su ono mjesto zmajice?
Ja kao Srbin, stvarno žalim za komentarima verovatno srpske dece. Nemate vi šta da podj...vate Bošnjake, jer je razlika u košarci kao Bog i šeširdžija. Kod nas za 5. mesto padaju glave, a kod njih je ravno svetskom čudu, što objektivno i jeste. Istina je da igramo očajno, sa ovakvom igrom nema medalje na OI. Ekipu drži Sonja sa 32 g. I borbenost. Češaćemo se mi iza leđa što nismo Marici Gajić dali garancije da će igrati.
Cestitke Srbijankama.
Nismo ni znali da Srbija igra. A ako koji slučajno zatvore granice, nema brašna za lepinje...
Dosta kukanja. Prvo smo vas mi Bosanci napenalili nogom 👟🇧🇪, pa sada nase komsije Srbi! Jos jednom smo pokazali svima koliko smo jaki mentalno i fizicki, i borbeni da nema dalje. Budite sretni vi dusmani sto nismo vise Bivsa Jugoslavija, tresli bi se ko jermenija pred match sa nama. Bye bye 👋 🇧🇦🇷🇸🇭🇷🇸🇮🇲🇰🇲🇪🤍❤💙 AJMO SRBIJOO 🇷🇸🥇🔝😍