Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRVAKINJE NAŠE SVAKA ČAST !!! 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
@DivaGrabovcevaa nisi ukapirao komentar. Glup si..
prve, pete, posljednje, svejedno... vi ste nase BH Lavice🇧🇦... primjer za sve lazne "patriote"
5 je vrh vrhova.
Ceka se jos Komsiceva cestitka, ako moze uz opasku naravno da su ispred hrvatske
Rahatluk,...jutros si ga gledao u ogledealu,ako se umivaš i pereš zube,a kako vidim po pisanju,svašta može bit,možda ga jutros nisi vidio,...osnovna karakteristika fašista je da ne mogu niskim i nikako,oni su nad vrsta i nad nacija,prepoznaješ li se možda,.pa naravno,...o sebi pričaš te i ja o tebi isto,..
Sta mislite o prelasku Efendica u SBiH? To vam je ono kad tim ne valja, pa uvedu crnog igraca.
Bravo još jednom djevojke! Vi ste naš ponos🇧🇦💛💙
Medju 5 najboljih u Evropi. Respect ✊
Ma svaka Vam čast. Sretno ubuduće.
Bravo cure !
🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Nebitno! Dajte šta oko izbornog, Čovića, Bakija , Dokija i te stvari. Dajte tog Hamelja našeg svakodnevnog. Što reče Razija, bježite u Mišije rupe Bagro politička!
Cestitam cure🇧🇦🇧🇦👍👍👍
Čestitke svim curama i treneru! Konačno nešto lijepo da se desi!
Bosanske kraljice.....zaista su ponos svih nas. Zahvaljujem im na ovim lijepim trenutcima i puno zdravlja i srece profesionalno i privatno.
Komentator Sport Kluba na aparatima 😊🤣
samo budale gledaju mec za peto mjesto🤦🏻😹😹😹😹😹🤩🤩🤩🤩🤩