Komentari (239)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ste nas ponos. 💙💙💙
Bwz obzira na sve 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
JONES, VOLIM TE! KAKVA KOŠARKAŠICA! 🇧🇦🇧🇦🇧🇦
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Francuska pobijedila Republiku Srpsku, a islamizirani Srbi krenuli kmecat. Sta sve covjek nece dozivjet.
ponosno osmo mjesto😹😹😹😹😹tragikomedija od nacije
U polufinalu BLR..FRA. BEL..SRB
Sto me razocarase,ja mislio da ce do finala da ih Srbija oduci od kosarke😂
Hvala Francuskoj uljepšali su mi dan!
Čestitke košarkašicama BiH na borbenosti i entuzijazmu
Voljeli bi da smo evropsko prvaci a nismo uložili ništa. Nema nešto za ništa. Loš sistem če uvijek pobjediti dobrog pojedinca. Nije dovoljno da imamo dobre pojedince trebaju nam dobri sistemi.
Odličan plasman , bravo djevojke , nisu vas Francuskinje obrukale a parirale su im odlično.Da je šut malo naše ljepotice bolje poslužio ko zna kakav bi ishod bio.Svakako veliko bravo i hvala im za ove lijepe trenutke
Svak čast glavu gore, ovi naši fusbaleri nek se poklope
Treba djevojkama organizirati docek sa proslavom. Ovo je sjajan rezultat! Idemo dalje na SP u Australiju!
Za nas su one sampioni
Ovako je najbolje, još da sad Hrvatska ispadne sa eura i da prestanemo škevljiti jedni na druge, kad već neznamo uživati u ovim uspjesima.
Za podstrekivanje nacionalne i vjerske netrepeljivosti, tako što omogućuje pojedincu ili grupi slobodno izražavanje od strane osoba komentara koji nisu primjereni za javnost ( koju čine i maloljetna djeca ), redakciji klixa slijedi tužba.
nisam se kai vako radovo od malena kar
Svaka čast curama jer ovo je i više od očekivanog. BRAVO❤️💪
Francuska je definitvno prvi favorit i njihovu rotaciju niko nema. Ipak ko se razumije imalo u kosarku morao je primjetiti da smo imali sansu i da su se u jednom trenutku nudile na pobjedu. Ne znam nor. br13 je cijelu utakmicu bila igrac manje ali uporno je ne mjenja... pa odbrana ... pa kontra. U svakok slucaju cestitam na svemu!