Komentari (551)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
suze idu koja emocija da i mi ovo dozivimo
Cetvrtfinale zenske korake i vi slavite 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
bravo cure...🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦...bravo heroine...🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🏀🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🏀🏀🏀🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🏀🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦❤❤❤❤❤❤❤🇧🇦...bravo lavice🏀🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Bravo! Bravo! Bravo! Stop glupim porukama: igrale su protiv cura iz komsiluka, fer i sportski, bez ikakve političke pozadine - SPORT.
Bravo Zmajice nasee!!!! Vi ste nas ponos, vi ste Bosanski obraz, za sve one sto su sumnjali da BiH ne moze, hvala vam i hvala jos 100 puta! Vole vas svi iskreni Bosanci i Hercegovci, uzitak vas je gledati, a za MVP Jones posebno postovanje ♥️♥️🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦♥️♥️
Toooooo! Bosna će opet dominirati Dalmaciju i sav Balkan kao vazda!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Bar jedna fina ,pozitivna stvar sto se tice BIH sporta ,sta drugo reci vec Bravo cure
Svaka cast,ako nece muskarci onda ce zene,tako treba i u politici sve rastjerati i postaviti zene da vladaju.
Za sve hibridne se_ro_nje koje se silom trude da popljuju Bosnu a rodjeni su i žive u njoj samo da ih podsjetim, ovo su cure iz Bosne i nose dres zemlje u kojoj su se rodile. Tudjmanovsko-miloševićevski hibridi - crknite !!!
Jedina nada u ovoj drzavi je mladost.Svaka cast
Idemo🇧🇦🇧🇦🇧🇦🔥🔥💪💪
Cestitke drage nase dame :)) Mic po Mic :))))
Idemo do medaljeeee ole oleeee
Bravo djevojke, sad ce fasisti, lopovi, kojekakve politicarske ojebine vas uspjeh koristiti za svoju promociju i razlog da nesto kazu. Nas male Bosance i Hercegovce ste ucinile ponosnim i hvala vam.
Pala je šahovnica 👍🇧🇦
??? Antinacionalist ???
BiH je stvarno u kur u kad vas ovako nešto toliko uspali. Sljedeću tekmu gube 20 razlike.
svaka cast!
Neka se i naši bh muslimani malo raduju....
Svaka čast djevojke, napokon nešto lijepo za čuti u ovom moru crnila
Djevojkeeeeeee, volim vas
Preusmjerite sredstva od nogometa na kosarku...