Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Japan uzeo Kanadu, pa znaj šta te ceka
Treba malo bit realan nase djevojke nisu najbolje na svijetui normalno da gube od ovakvih reprezentacija, izgleda da se od njih ocekuje da osvoje to svjetsko prvenstvo
Neupitno je da su kanadjanke kvalitetnija ekipa. A sto se tice procenta jest ih islo ali je vecina bila kao na treningu, bez postavljene odbrane tj. cist sut. Jones nije islo jer je bila stalno udvojena. Razbile su nas na pik igru, generalno slabo postavljena odbrana (kao all star mec), jos bez Gajic nije imao ko da stegne reket. Nadam se da mozemo protiv japanki odigrati dosta bolje i vjerujem u pobjedu.
Dobile na skokove, 40 23 u skokovima, to je 17 suteva vise
Zalosno je kad vidis kako je zenska kosarka potcjenjena u odnosu na musku. Jones igra u Wnba u ruskoj ligi I za nasy reprezentaciju I opet ne zaradjaju za mjesec sto Curry kad prdne jednom zaradi
Rezultat po četvrtinama: BiH - Japan 64:96 (19:30, 17:27, 16:19, 20:12) hahahaha
Kanada je jaka, to nije sporno. Međutim, mislim da je kod nas bila pretjerana opustenost zbog toga što znamo da smo na SP
De Klix prepravi u textu na kraju BiH -Kanada po cetvrtinama. a ne BiH - Japan po cetvrtinama. poz.
Da vam nema Jones, bušili bi vas ko kantu
Zadnji red članka, KANADA, ne Japan
uobicajen sportski dan kod bosnja
Pa najmanje je bosnja u reprezentaciji ako ces vec kenjat
Što ti je Bošnjo-mentalitet. Jednom izgube nevažnu utakmicu i odmah se pljuje po svome. Da nas nema, trebalo bi nas izmislit.
To je nas mentalite "prosli smo, hajmo mi sad na exkurziju u Japan" sad ce da vidi bahamka gdje je dosla 🤣
Realno mi ne mozemo neki znacajan rezultat napraviti bez marice gajic, a ona ne smije vise da igra za reprezenttaciju zbog prijetnji njezinoj porodici sa Pala.
Sad jesu li izgubile od Japana ili kanade
Pratim dugo košarku i ne pamtim da li se ikada desilo da jedna ženska ekipa ubaci 96 !!! Na nivou jedne solidne NBA ekipe. Ali našim curama svaka čast. Ahmetovic nije za kosarku. Na pocetku tekme kaze..i zabija Dzombeta, a gosca u studiju kaze..ne nije Dzombeta vec Nikolina Babic. A on kaže a jel ????
Nasi komentatori su generalno neobrazovani za taj posao, meni je bilo muka slusati ga tokom ove utakmice. Stekao sam dojam da lik ne zna osnovne kosarkaske pojmove, da ne govorim o drugom..
Kemo koliko je sati u Japanu i da ti nije gošće da šapće i ispravlja bas bi nas lagao. Ti svaku drugu našu igračicu potrefiš 😛