Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto su zenski sportovi na TVu to smjesno za gledat, zenski nogomet zenska kosarka pateticno
Da su nase bilie sve tu ubilebih ove ko baju!?
Ne tako davno mi tukli ovaj sastav Belgije :(
A što se Belgijanki tiče, zasluženo su uzele ovo. Najbolja i najkonstantnija repka od početka prvenstva. Večeras su naprimjer i kod njih samo četiri igračice postizale poene, što je suštinski nezamislivo u muškoj košarci, ali ženska košarka je specifična dosta, kao i većina ženskih kolektivnih sportova.
Jones je njih sama pobjeđivala, ta djevojka je baš postavila neke standarde u ženskoj reprezentativnoj košarci, i na ovom EuroBasketu su je dosta spominjali u smislu postavljanja nekih nedostižnih brojki. Imala je pomoć u Gajić koja je bila solidna evropska košarkašica (drugi rang, ispod najboljih) i Babićki koja je odigrala odlično prvenstvo. Kasnije se sve raspalo i mi sad defakto nemamo žensku repku, naša posla jbg.
Ovo su one sto smo ih mi pobjedili, a onda opet politika postane taktika i sve propada
A donedavno su nam bile redovna mustetija, dobijali smo i po 20 razlike. Sve unistimo u rekordnom roku, aferim. 🤝🏻