Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a da je litvanija savladala latviju, letonija i litva bi dijelile 11. mjesto
SVI U SKENDERIJU!
sto.ka jedna, najave jedno prikazuju drugo, i neki kombinovani prijenos od 2min. kosarke sto je i bilo najavljeno u 8. SRAMOTA ZA BHT. Svaka cast odbojkasima ali to je moglo i u snimku ici, je.bi se bht.
je.b.em amu bht u zbog ovog prenosa i reklama
Vala, svaka čast ovim sjedećim odbojkašima, bore se ljudi, da me neko pogrešno ne shvati, ali ja sam htio gledat košarku, valjda su i ti momci zaslužili da ih vide i oni kojima skenderija i sarajevo nisu pod nosom. Kao i uvijek glupa tvbih je opet odradila profesionalno. Moglo se nešto i u snimku gledat.
Orlovi rano lete ćiku
Ima i ova stranica, samo sto nisam gledao rade li tu Linkovi http://itv.koya.lv
Idi na ovu stranicu http://www.lshunter.tv/ , onda izaberi Kosarku7 i onda imaju tu LINKOVI
ne radi ovaj link. ima li neki drugi?
http://www.lshunter.tv/basketball-live-streaming-video.html
imas tu jarane............ http://www.lshunter.tv/basketball-live-streaming-video.html
Lol
Ima li negdjo link online da se gleda tekma?
tako ocu kazes ?kako sam te napravio ako sam peder?da me nije tvoja mama u snu prevarila?
Vijest da se utakmica igra podrazumijeva i vrijeme odigravanja konju, ne pravi se pametan. Jerr ako hoće da prenesu informaciju onda neka to uradi kako treba, a ne ovako. Normalno, da u vremenu interneta možeš naći sve na netu i ne blebetaj.
Ovaj ispod mene je peder
Ako Bosna vecerass pobjedi imat ce 14 bodova i biti prva u grupi,a u sljedecem kolu igra gruzija protiv holandije i ako i oni pobjede imat ce isto 14 bodova al mi cemo bit ispred njih radi medusobnih duela. latvija ce imat 13 bodova i oni ce bit treci.