Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj sa nickom \"ef Ceric\" je stvarno IDIOT i KRETEN .. ovo od jednog Srbina
Svaka čast Dudi i momcima - puno sreće i uspjeha dalje. A ovi momci -jadnici gore sa komentarima nikad nisu ni imali veze sa sportom i razumom jer da su, imali bi u zdravom tijelu i zdrav duh. Ovo su oni jadnici iz štale koji svinjama čiste go vna pa ode poslije onako us ran do kompjutera što mu je jadni ćaća kupio-ukrao da pogleda i iskali svoj seljačluk. Pazi svinjaru unijo si i gov no na čizmu, vidjeće te ćaća...
Bravo Srbi! Moraaaacemo se mi, Bosnjaaaaci, vraaaaatiti nasoj pradjedovskoj vjeri ako mislimo da izaaadjemo na praaavi puuut, puuuut uspjeha. Odoh sad u Potocaaaare da podiiiijeeeelim radost sa onim navijaaaacima koji su priiijeeenos gledali u Dzehenemu.
Pa zar braću Ruse,gamadi jedna.Pa moraćemo pushiti kurchinu Putinu kolektivno vascijeli svrbi još 50 godina minimum.A mi svrbi smo ponosni narod,uvek smo pushili kite svojim okupatorima od turaka,nemaca pa do rusa... Duda popushi mu da :))))
daj hrvate .. i posalji delije i dinamove navijace u poljsku o trosku muslimanskog djela federacije
Svaka cast Dudi Ivkovicu i igracima, a sad nek dodju na red Slovenci, pa da im u polufinalu pokazemo ko je kralj evropske kosarke.
Srce na teren!! Kad se to uradi, taman da je i negativan rezultat, nema veze. Svaka cast ovim momcima (najmladja ekipa na EU) i NARAVNO majstoru Dudi.
ma ne sekirajte se turci, vi imate strasan potencijal da jednoga dana budete najbolju sjedecoj kosarci, pogotovo sto ce vam Srbi selektirati kandidate za tim.
ubiste nam bracu Ruse
e j.bi ga