Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
niste iskoristili iznenadjenje koje ste priredili u prvoj utakmici, sad dzaba putujete u sustini, opusteno...
Split je bio nervozan i u prvoj utakmici na svom parketu, hoće to u košarci kad znaš da si apsolutni favorit i da bi bila blamaža da izgubiš, pogotovo pred svojim ljudima. Split ima sve da izgubi, Sparsi ništa. Samo hrabro i odvažno, šanse su u sportu uvijek 50/50.
Sve osim poraza od 20 razlike, bit će uspjeh za Spaes.
Naravno navijat cu za Split i kao uvijek kontra bh.
Ne igra BiH, fulio si temu bijedniče
Nije mi jasna ta mržnja prema zemlji u kojoj živiš i prema drugome i drugačijem, posebice ako ti taj drugi ništa nije uradio. To se zove biti mentalno bolestan.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imali su šansu protiv studenata, izgubili za 1 minutu. Imali šansu sad u Sarajevu i tu izgubili. Teško da mogu dobiti večeras Split, ali eto. Sretno večeras.
sretno!
Imali su šansu u Sarajevu i proćerdali, sad im je ovo čisto jednodnevni izlet u Split.
split stari srpski grad
Prije je Zemun Hrvatski mozda I Beograd nego Split Srpski hahaha
Jeste. Zato i pravite jedinu pravoslavnu crkvu( hram) vec 80 godina na Obrovu kraj splitske ribarnice. A oko vas u krugu 2 km 20 katolickih crkvi + katedrala sv. Duje na 500 m. Okanite se te vase mantre o Srbima katolicima i Srbima muslimanima. Te price ne prolaze ni kod djece u vrticu.