Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast Dudinoj deci, šte ce biti za par godina možemo samo zamisliti ako sad ovako igraju vladaće svetskom košarkom sledećih 10 godina, ostali zavidni možete samo pljuvati i biti zavidni to vam samo ostaje, napred SSSSRRRRBBBBIIIIJJJJJAAA
hop hop majmuni skacite za loptom hop majmuni hop
\"Semply the best\" I ako izgube ovi mladici za mene su ostvarili jedan veliki uspjeh. Ako budemo imali dovoljno snage i Spanci su gotovi a za ove sto nas mrze samo nastavite tako jer onda znam da ste zavidni. Velesila smo u tenisu, plivanju, odbojci, vaterpolu, kosarci, rukometu, fudbalu...A vama daje da se upola veselite kao mi gdje bi vam bio kraj. Naprijed djeco ostao je jos samo jedan korak i biti ce te dio istorije i to zauvijek (najmladja repka svih vremena koja je osvojila zlato) ako to vec i niste..
ma te sto okrecu na nacionalozam nabijem na tuki. A tekma je bila cista perverzija i svaka cast klincima i Dudi,ali takodje i Hrvatskoj i Sloveniji,jer nije mala stvar da su u cetvrtfinalu 3 ex yu ekipe. Eh, da te nije alija,slobo i njofra sad bi karali spance u 16
ovo je dokaz da su srbi uz crnce najveci majmuni
Svaka cast za pobjedu!!!! Ovi koji okrecu na nacionalizam i navijaju za spaniju su idioti i ne treba ih komentarisat!!! Ajmo srbi po zlato. Najmladji, najperspektivniji tim a plus toga susjedi za razliku od Spanaca!!!
@dario Ma bolje vam je i ovako nego da ste od nas popili trojku u posljednjoj sekundi ;) Jeste da nema Djordjevica da vam je zakuca, ali stigao je nasljednik, Teodosic ! Decko natrpa 30 poena Slovencima...
Sretan Bajram braci Bosnjama! Veceras neka uzivaju uz finale ! Srbija casti ! :) Moram i ovoj mojoj braci Srbima sto svasta komentarisu da kazem: ”U dobru se ne povisi, a u zlu se ne ponizi” Idemo veceras da ugasimo Gasola ! :) Srbija do Tokija ! :)
cestitke srbima na finalu , zasluzili su. zao mi je sto moja hrvatska nije imala srece ovaj put. kvalitetni su i vjerojatno bolji od srba u ovom trenutku ali eto... bit ce bolje nadam se na svjetskom prvenstvu
Bravo momci, zlatni srpski momci, svaka vam cast, nek se ugledaju na vas one umisljene zvijezde tipa Stojakovica i kompanije. A sad dati zadnji atom snage da obradujete naciju. Naprijed Srbija.
Svaka cast Srbijanskim mladicima na prolasku u finale! A ove nacionalisticke,sovinisticke komentare ostavljajte na Srbijanskim sajtovima.Ne znam sta trazite na sajtu Sarajevo,kojeg ste davno pokusali unistiti i onda napustili.Imate dovoljno Srbijanskih sajtova i tamo sirite mrznju.Stvarno vas ne razumijem,zar toliko volite Sarajevo? Kakvi bolesnici,boze me sacuvaj. Bajram serif mubarek olsun svim vjernicima islamske vjeroispovjesti.
hajmo hercegovina, i jopet
Evo nas u misjoj rupi, Sisicu. Cestitke Srbiji na finalu i odlasku na svjetsko prvenstvo u Tursku.
Nema druge na SP u Turskoj saljemo pionirsku selekciju ...Pa neka se kale za Olimpijadu 2020.
Sta je bre turci!!! Pa ko vam je kriv kada vas Bog, pardon Alah, nije dao ni zasta drugi osim da prosite i kukate. Promenili ste veru, neljudi ste, izgledate kao degenerici, pa nismo vam mi krivi. Zalite se lokalnom hodzi da zabrani da sklapate brakove sa prvim i drukim kolenom. Zar ne vidite da vam se radjaju idioti! Hajde sada poturice, na podapiranje pa kod hodze u Gluhu Bukovicu. Prvo mu posaljite maloletne kcerke da se hodza malo razonodira, posto nema Hloptanja po toj vasoj prciji od rezervata.