Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zna li iko da je Velimir Gasic nakon poraza u Mostaru u srijedu navece, ostavio igrace u Jablanici da se sami vracaju kuci u Tuzlu??
@Mister_Dzirlo istina, nakon debakla im rekao da neće biti večere po običaju nego da po dolasku u Tuzlu odmah idu u dvoranu na trening. Međutim, igrači mislili da folira i pitali za večeru u putu, on rekao da se oba kombija zaustave u Jablanici, izveo ih i rekao da se sami vrate kući pošto su 'tako složni'. On se sa stručnim štabom vratio u Tuzlu, a oni preko Teletovićevog oca našli neki bus valjda..
he's BROWN ! :D
Bosna u ovoj utakmici nije imala sanse,,,,Sloboda igrala onoliko koliko treba da dobije utakmicu,,ili je Bosna bila nemotivisana??
Pola minuta prije kraja gosti se vratili na zaostatak od samo tri poena , rezultat 83:30. SVAKA ČAST AUTORU TEKSTA