Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebali ste u naslovu staviti \"Žalosna srca javljamo...\"
Ne nacija, nego dvije: Srbi i Hrvati. Ovi što ne znaju šta su, što ćešće mijenjaju naciju nego odijelo, i nisu baš oduševljeni. Tj. voljeli bi da Široki i Igokea gube, ali, j b g... Ne da im se.
@ Za samo Bosna Izvini, molim te. Bosanskohercegovacka nacija stoji iza njih.
Ti ne poznaješ osnovne stvari iz Zemljopisa ili Geografije. Široki Brijeg je u Hercegovini.
@ plitko S obzirom da ti zivis u toj sugavoj drzavi, da li to znaci da si i ti sugav ?? Po meni, znaci.
@ @samo BOSNA Gl*p si jarane. Meni nikad nije drago kad gube Siroki i Igokea u ovoj ABA ligi. Volim jedino kad izgube od kluba iz mog grada. Kazem nacija je iza njih - zato sto jeste - bosanska nacija. I bosanski muslimani, i bosanski katolici i bosanski pravoslavci. Ne znam kakve veze Srbi i Hrvati imaju veze sa Sirokim i Igokeom. To su bosanski klubovi. Boli jednog Zagrepcanina ili Beogradjanina neka stvar za Sirokim i Igokeom.
Široki - vječni prvak šugave države (plu osvajač kupa).
BRAVO!!!!!!
Sjajne igre nasih klubova u ABA ligi. Prezadovoljan sam. Ne znam ko je bolji, nasa Igokea ili nas Siroki. Samo tako nastavite momci, nacija je uz vas.
A kako je igrala naša Bosna u ABA ligi? Vi pišete samo o Srbima i Hrvatima!
da hahah mogu mislit što im je teško polo što je Široki pobjedio