Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja sta znaci trenerski strucnjak, al ne \'\'strucnjak\'\' nego fakat magistar za kosarku; osim dude ivkovica u olympiakosu ne igra ni jedna jedina kosarkska zvijezda.(papanikolau i spanulis se na papiru ne mogu mjeriti sa teom, kirlinekom, khyarpom, shvedom isl. , ali ne igraju imena nego tim,vodjen mudrim trenerom). da mi je neko reko da ce proc Barselonu, pa poslje uzet cska u finalu reko bi mu da naivan.
Ci.ganiyakos
kad im je srbin trener moraju osvojiti
ivkovicu ti car 97 s tobom su osovjili i sad s tobom
Izvanredna utakmica i nevjerovatan preokret. Duda Ivkovic pokazao po ko zna koji put da je vrhunski strucnjak. Preokret za filmova. hoopsuniverse.net
svaka im cast pokazali su sta znaci imati srce
Onaj Teodosic se ubio za Torpeda. Rodjeni luzer.
Nevjerovatna utakmica,zaista sam uzivao! Prosto je nevjerovatno sta su ljudi stigli, gubili su 19 razlike nigdje ih nije bilo i onda cudesan preokret!! Svaka vam cast! Teodosic je bio najgori, a jos gori je trener moskovljana,jer ga nije izvadio iz igre. U drugom poluvremenu sve sto je uradio bilo je jedno nosenje lopte,jedni koraci i 6-7 promasenih suteva.
CSKA treba kolektivno samoubistvo izvrsiti sta su ispustili iz ruku. Parmak Teodosic odigrao sjajno prvo poluvrijeme i onda u drugom bio najgori igrac.
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoji Kraljevina Bosna, i postoji kompletno srednjevjekovno drustvo koje medjusobno radi i na taj nacin pomaze Kraljevini. Budite dio tog drustva. Igra ukljucuje sve. Od posla, rada na poljima, bavljenja politikom, sukoba. Provedite dan u krcmi, popijte pivo, igrajte pokera. Postoji kompletna europa sa savim drzavama iz tog perioda i moguce je putovati i upoznavati nove igrace. Moguce je pljackati otimati, trgovati, biti aristokrata, plemic ili dio obicnog puka. Moguce je naci zenu, ozeniti se. Igra je i za djevojke i za muskarce. Pronadjite svoje mjesto tu. Probajte..ne kosta vas nista.