Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zaza na busu ni kriv ni dužan.. Inače legenda kluba.
Bili su mi omiljena ekipa dok nije došao Durant. Od tada je sve izgubilo smisao, nisam gledao niti jednu utakmicu finala, ogadilo se. Isto kao dok je LeBron bio u Miamiu, prepumpana ekipa.
dao sam ti dislike (posteno da prijavim samo na komentar) samo iz razloga sto ako gledas unazad uvijek je tu prepumpana ekipa....to je taj trend.
Zaza Pachulia slavi, 4 sekunde u 4 utakmice odigro
Najbolji potez imao prošle sezone kad je povrijedio Leonarda.
Još se nisu otrijeznili od finala 😂😂
nekako su mi umjetni svi slabo emocija bezveze
I jesu najbolji košarkaški kolektiv na svijetu trenutno.
http://www.fiba.basketball/3x3wc/2018/news/serbia-and-italy-win-fiba-3x3-world-cup-2018 Sport u kojem dominiramo...
Ne dominiras ti jaraniko ni u čemu.
@Kapetan26 Sta je zvalavi, malo te biju kompleksi. Neka, ovako ce te biti jos mnogo vekova. Pena na usta ima da vam izbija na svaki pomen srpskog uspeha...Zamisli da talibani imaju 1% uspeha u sportu kao Srbija, pa ne bi mogao ostati ziv. Zato su vam clanci na srpski poraz najkomentarisaniji, jer tad se pokazete u punom sjaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)