Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
objavljujete tu pobjedu celika nad nekim hemofarmom,u redu svaka cast celiku!!!a ni slova niste napisali u pobjedi sirokog nad cibonom,bivsim prvakom europe,ma fujjj...ako je iko fasisticki,onda je to ovaj portal..sto se nas tice i ne trebate...mi vam i tako i tako nabijamo komplekse
veceras se odigralo? molim urednistvo da prijavi autora u Vecernju skolu makar kod Pervana, kaze se veceras je odigrano... nije se kolo igralo, nego je igrano..
slavlje, ludilo euforija mogu misliti u zenici ko kad Željo dolazi malo fali tim ljudima da budu sretni
dodik im trener!!!!!! sramote nigdje gledaoca!!!!!! da ljudi imaju posla i da zaradjuju kako treba bile bi i dvorane posjecene!!!!
sjajno