Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam Bosnas ali mi je stvarno zao tako lijepog imena i takve velicine kakva je nekad bila a sta joj da nas rade.Nema BH kosarke bez jake Bosne i Sloboda DITE.Svaka cast tim nekakvim Sparsima ali sta oni predstavljaju, sta njihovo ime znaci i ko moze za njih uopce navijati sem obitelji tajkuna koji ih vodi.
kakvi Sparsi ,i klubčić obični ko je cuo u regiji za njih???dami marjanova ekipa...Vratite nam Bosnu I Slobodu e to ekipe koje su derale redom nekada...Bosna prvak evrope,Jedinstvo Aida prvak evrope to su ekipe,kakvi Sparsi qurci palci!!!
U stvari Bosna Rojal je od veceras već drugoligaš...Čestitam od srca nekadasnjem prvaku Evrope :)
Presmjesno ocam
baš me čudi.
steta sto je Bosna spala tako nisko,ako ispadnu ne mozemo ih puniti vise u Mejdanu :),steta bas steta!!!!
kakav je to klub bio....
Kakanj ih pobijedio u odbojkaskom sastavu