Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slovenija je uvela u školski program časove tjelesnog SVAKI DAN. Od tada nema debele djece, a u svakom sportu su postigli izvrsne rezultate. To je jednostavan recept za bolje društvo i sportske uspjehe.
Imam djecu u osnovnoj i srednjoj školi u Sloveniji. To što govoriš jednostavno nije istina. 2-3 časa sedmično. To je to. Inače istraživanje je provedeno na tu temu i rezultati pokazuju da je sve više i više djece debelo, pogotovo u ovom post-koronskom periodu..... Gledao sam na HRT-u prije par godina profesora fizičkog vaspitanja koji tvrdi da je MINIMALNI broj časova fizičkog vaspitanja 6 u jednoj sedmici.
Jbg nemam MY tv 😒😒😒