Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OTJERALI STE BOSNICA I TELETOVICA...REZULTATI IDU U PROPAST...HVALA KORUPTIRANOJ DRZAVI I SDA
takvim komentarom samo dizes cijenu SDA, popularises ih bespotrebno...
Uvijek mi nešto računamo a malo ko je bio dobar u matematici
Ko nedostaje???? Jedino da definitvno Jusuf Ali on je imao problema sa ozlijedama, mozda udze u drugi krug, medzutim treba da se ponasa poput Doncica na parketu, a ne kao Zubac sinoc za hrvate lik pred punom dvoranom nije u stanju pogoditi dva slobodna za produzetke, a ovamo imao prosjek od 10+ poena u NBA
Igra'l Kurčić?
Mene stid bilo kada na timeout-u prenose Beciragica
Ovjeravaju? Bolje rečeno, pokušavaju se provući kroz iglene uši.
Zasto ne igra Nurkic? Moze li mi neko odgovoriti?
Vjerovatno ćemo proći ovaj krug, ali naredni krug ne prolazimo. Treba se fokusirati na evropsko, ovo sve trebaju biti pripreme za evropsko. Nešto se desilo otkako je Musa zaigrao za reprezentaciju, Atić je nestao. Atić se bio nametnuo kao vođa ove ekipe i nekako je dolaskom Muse postalo nejasno ko je predvodnik, Atić više nije ni sjena onog igrača. Šteta, treba to posložiti i probuditi čovjeka. Odličan je igrač.
Стетно Змајеви! Послије репрезантације Србије увијек навијам за вас.
Musa je najgori igrac koji je ikad igrao za reprezentaciju. Ova elipa bez njega je 10x bolja. Bez njega smo bili 2 godine nepobjedivi!
Bošnjo se opet nada!Te ako ne pada kiša te ako temperatura bude dobra te ako ovo te ako ono!Da ti presjedne sve od muke!😂🤣😂🤣
Još nismo prihvatili odlazak Bosnića. To je bio pravi košarkaški harakiri, ali šta sad. Ako ne dobijemo Bugare, pa nismo ni zaslužili Top 12 u kvalifikacijama. Na EP u septembru sa Nurkićem bi mozda mogli i proći grupu ????
Mi i naše kalkulacije svaki put. Samo pobjeda nam odgovara!
Sretno momci ⭐