Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast na borbenosti, ali 19/36 slobodna pa brate nije s centra 🤔
Smiri se malo , Tablete zaboravio??
Dobri su bili, požrtvovano su igrali jest da su se ispromašivali na slobodnim ali ne može im čovjek puno više zamjeriti
Puna kapa za bošnjačku reprezentaciju!
@samp1ta Nisam!
Jest Belgiju krenulo sinoc
Zato smo prvaci u sjedecoj odbojci
Svaka cast reprezentaciji na borbenosti I treneru posebno. Kod nas nema sistemske podrske za sportiste, a mi imamo velika oceikivanja !
Neka malo ;)
u direktom prijenosu BHT BELGIJA -JAPAN, U ISTO VRIJEME SPORT KLUB1 KOŠARKA SRBIJA-NJEMAČKA,SPORT KLUB 2 KOŠARKA BELGIJA -BIH.PITANJE U BIH SU LJUDI NAJVIŠE GLEDALI KOJU UTAKMICU?
Belgija-Japan
Nema sporta u kojem Bosna nije losa u njemu! 😂
@Ajfon jesi li ti bosanac? Ima li ista u cemu si ti cak I prosjecan (osim kakanja po klixu)
Dobro pa nije 50 razlike
Da nismo izgubili imali bi sasvim realne sanse za prolazak dalje jer bi trebali biti bolji od Finske, Bugarske i Ceske u grupi gdje su jos Francuska i Rusija. Ovako imamo pobjedu manje od Finske i Ceske i jednak broj pobjeda kao Bugarska sto nam nazalost daje male sanse za dalje.
Češka ima omjer 5-1
Sta se ovdje toliko komentarise na nevaznoj temi. Gdje su komentari o temi imigracije.
Kad se igra drugi krug kvalifikacija?
Moze li balijska reprezenatcija igdje ikoga pobjediti ili se kvalifikovati... pa da balije ne cekaju poraz komsija ili dolazak vode u rezervat da bi im zivot imao smisla....
opet si pomijesao bobe ?
Jbg. Idemo dalje, jer sve je moguće. Ništa se ne može stvoriti preko noći.
Smeniti Duleta Vujoševića i postaviti Sakiba Softića za selektora! Našoj bošnjačkoj reprezentaciji je potreban pobednički mentalitet!
Dule je nas! Mrs u pizdu materinu
eno ti Vucic sklepo repku pa vas Saqiri natakario hehehehe
Bravo momci koliko ova Drzava brine o sportu, uspjeh je i kad istrčite na teren
kazem ja,da se zivi od sportskih uspeha,moji srbi i hrvati bi bili u zlatu,svili i kadifi.bosnjaci nebi imali ni za vodu.al se ne zivi.
O cem ti veliki umni covjece?!!