Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Već čitam kako nam je teška grupa i kako ćemo teško proći. Hej 3 od 4 ekipe idu na EP, i mi kažemo kako će nam biti teško, znajući da u Latviji i Grčkoj neće biti EL i NBA igrača. Pa koga mi mislimo dobiti? Luxeburg i Maltu. Uz ovakav stav i oni su favoriti protiv nas. Čiam i Musemić se žali na teške protivnike. Pa kako ćeš napraviti iskorak, ako ne igraš protiv nominalno boljeg od sebe? Ovakav gubitnički stav nam je u svemu. I mi još mislimo da smo nešto
Od 32 reprezentacije na EURO idu 24. Nije ni EURO što je neka bio.
Ako nismo sposobni biti treći, ne trebamo niku ići. Ja vjerujem da Vedran može izvući iz ove ekipe ono najbolje i da ćemo se plasirati.
Da idu sve četiri na EURO iz grupe , mi bi bili peti!
prve tri idu a cetvrta u baraz 😅
kakve smo kurate srece mi cemo opet biti jedina reprezentacija sa tri pobjede koja nije prosla grupu na evropskom
ovo je odlicna grupa, s obzirom na trenutnu situaciju opet ce nam biti guravo.
Respektabilni protivnici. S obzirom koliko smo slabi trenutno biti će veoma teško nešto napraviti, ali ako dadnu momci svoj maksimum niko im neće zamjeriti.
Dobra grupa,idemo dalje.
Teška grupa, ali mi i sreća ne ide to.
Po 3 idu dalje valjda nema kakav baraz i ovde pa da igramo i to 🤣🤣