Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj klitorisa.ba ne znaju ni kopirat grupe kako treba...cuj grupa C sa 4 tima... Grupa A: Francuska, Velika Britanija, Njemačka, Ukrajina, Belgija, Izrael Grupa B: Makedonija, Litvanija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Latvija, Srbija Grupa C: Španija, Slovenija, Hrvatska, Poljska, Gruzija, Češka Grupa D: Rusija, Grčka, Italija, Finska, Turska, Švedska
Kao slucajno se potrefile sve drzave...ma daaaaaj
servia ce zbog navijaca biti izbacena iz grupe
Tooooo cetalji cekamo vas http://adf.ly/EaYEd
VRATITE BRACU SRBE U USTAV HRVATSKE . . I MIRNA EVROPA . . KISS CRNOTRAVAC
katolički monstrum silovao Splićanku grlićem razbijene boce http://www.avaz.ba/globus/region/monstrum-silovao-splicanku-grlicem-razbijene-boce
ko god da bude ministar saobračaja u kantonu sarajevo i on i stranka mu propadnu radi monopola u taksi prevozu
Mi,navijaci BiH,svih grupa i frakcija,dolazimo u Sloveniju.Bili smo u Beogradu,Tirani,Atini,Bukurestu... Svi vi koji nas mrzite,a ima vas mashala,BUJRUM,ne lajte preko interneta nego dodjite.Hoce li proci dalje ili nece nije bitno.Mi dolazimo!
pa nisu prenjeli jer niste nikom zanimljivi, usotalom to je vaš najdraži sport kamena s ramena, pokazali ste to više puta rivalskim navijačkim grupama ! Šta očekujete da Vas obasipaju cvijecem a vi da kamenujete svakoga ko prodje kroz Mostar !?
Niste ni prenijeli ovu vijest: ISLAMSKI FAŠISTI KAMENOVALI AUTOBUS SA NAVIJAČIMA U KONJICU Pri povratsku sa prvenstvene utakmice nogometne BH Telecom Premier lige BiH autobus sa navijačima HŠK \'\'Zrinjski\'\', te nekoliko kombija i osobnih automobila, nepoznate osobe kamenovale su u središtu Konjica. Kada su autobus i vozila usporili na semaforu nepoznate osobe zasule su ih kamenjem pri čemu su oštećeni prozori na autobusima i vozilima. Također doznajemo kako je nepoznata osoba automobilom udarila dvojicu navijača koji su nakon kamenovanja izašli iz vozila, nakon čega se vozač udaljio u nepoznatom smjeru.
Nemojte jednu stvar zaboraviti. Bosna će se u Jesenicama osjećati kao da igra u Goraždu. Jesenice su pune Bosanaca. Nije slučajno ova grupa smještena tamo. Za nas je lokacija izvanredna, vidjet ćete. Znam o čemu govorim. Tamo su željezare a gdje su u Sloveniji željezare tamo su i Bosanci. Njabolji hokejaš Jesenica svih vremena se zove Mustafa Bešić. Mislim da vam je time sve jasno.
Kako se može do karata iz BiH? Kome se treba obratiti?
ja sam commi komunjara,volim Hrvoja volim t-r-o-p-r-s-t u d-u-p-e ja sam commi komunjara,volim Hrvoja volim t-r-o-p-r-s-t u d-u-p-e ja sam commi komunjara,volim Hrvoja volim t-r-o-p-r-s-t u d-u-p-e ja sam commi komunjara,volim Hrvoja volim t-r-o-p-r-s-t u d-u-p-e ja sam commi komunjara,volim Hrvoja volim t-r-o-p-r-s-t u d-u-p-e ja sam commi komunjara,volim Hrvoja volim t-r-o-p-r-s-t u d-u-p-e ja sam commi komunjara,volim Hrvoja volim t-r-o-p-r-s-t u d-u-p-e ja sam commi komunjara,volim Hrvoja volim t-r-o-p-r-s-t u d-u-p-e ja sam commi komunjara,volim Hrvoja volim t-r-o-p-r-s-t u d-u-p-e
fgh
jbt 5 reprezentacija bivse yuge
realno mi (Hrvatska) smo najveći pušilići od svih ex yu timova na ovom turniru,nažalost!
Teška grupa, skoro da teža nije mogla biti. Ali opet je sve u našim rukama, odnosno u glavi. Treba se jednom riješiti nekih kompleksa i vjerovati u sebe. Ako smo kvalifikacije završili kao prvi u grupi sa pet i po igrača, onda sigurno možemo proći i ovu grupu ako budemo imali 8 igrača u rotaciji. Turnir je težak, igra se nekoliko utakmica dan za danom, ko nema solidnu klupu nema šta tražiti. Ali idemo dalje!