Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JAAAO 1 POEEEEN 🤦🏻‍♂️
opet nas baho jeba
Borbenost na nivou
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Na minut i po prije kraja , tri napada za redom ne mozemo da opucamo na kos . Pa cemu ces se nadati . Mi godinama gubimo lopte panicno se zabijajuci u protivnicke igrace , bez ikakve potrebe u odlucujucim trenucima.
A nurkic i garza? Sta reci
mi se samo pravdamo da je neko vele sila,da su oni nepobjedivi,predamo se cim zrijeb bude.promasili su x puta pod kosem sto bi ramiz zmaj ubacio zmireci
U Tuzli samo za poraze znaju, ne znam ko odluci da se tamo igra.
Igramon fudbal u Sarejevu I Zenici pa isto tako samo gubimo ..ne rise
Bravo Bosno i Hercegovino
Ubi nas gubitnicki mentalitet.
Musa vam je jedan dan najbolji a vec iduci najgori. Pa sta ste vi umislili da smo mi amerika mozda ?
Opet ta treća četvrtina. Treba tražiti od FIBA-e da je ne igramo nikako. Fascinantno da se pad uvijek u tom trenutku desi
Fuj .icka vam materina svaki put tako.U poen se ganjate.Stres level 10.
Bravo Bosno, tako se igra za državni dres.
Ovaj poraznce nas kostati Svjetskog prvenstva nazalost...
U Tuzli dvorana puna do krova !!
Znao sam da ćemo izgubiti, čim sam vidio da je to u par razlike. Mi kad trebamo da prelomimo, nula bodova, luzerski mentalitet. Tri napada potrošili bezveze i platiš cijenu.
extra momci,trebalo je malo usporiti ali svaka cast na svemu
Klasika