Komentari (333)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Musa dere jarca!!!
Srbija je uz Ameriku kosarkaska velesila i tu nema spora, ali siguran sam da Bosna moze biti druga najjaca repka na Balkanu... Vjerujem da ce Vujosevic uz pomoc Nurkica i Teletovica napraviti cudo!!! Bili zivi pa vidjeli
@invictus1 ne mozemo mi nikad biti dobri ko god da ga igra zbog naseg mentaliteta i niko to promijeniti nece.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
doslo stotinjak navijaca ko na dzenazu. A da je gostovala Ceca bilo bih milion pred ulazom. SRAMOTA
Sreca pa ne dodjose Nurkic i Teletovic. Prvi bi se setao i sepurio po terenu a drugi bi ganjo Musu da ga isamara, jer mu ego ne moze dozvoliti da je neko bolji od njega
moze musa da nam karu kusa, mogo si tako igrat i sa srbijom da ih oderemo a ne protiv ovih.
Musa je bosanski Drazen Petrović
bravo momci...
Jadan Musa s kim mora igrati,kad vidiš kako momak igra košarku upitaš se šta ovi ostali na parketu rade.
sta fali lazicu,aticu i gegicu nista
Hebo vas vise dailymotion video servis. Nema veces shita od toga a uporno uvaljujete video klipove na ove clanke.
Ovo je uzas od kosarke..pa oni igraju i izgledaju kao neki rekreativci..osim Muse koji lici na pravog kosarkasa ovi ostali ko rekreativci..pa zar nema boljih od ovih u Bosni..nevoravatno kako se lose radi u svim sportovima u Bosni..a zemlja koja je imala u onoj staroj Jugi najvise talenata i u fudbalu i u kosarci..pa gde su ti talenti sada..nemoguce da ih nema..nego se pogresno i nestrucno radi ocigledno..
dule vujosevic!!!!
TALETOVICU NAPUSI SE MUSI PRODANA DUSO JADNA MUSA HEROJ NACIJE
Bio sam na utakmici večeras, a bio sam, Boga mi, i u Tuzli protiv Rusije. Ja bi Tuzli dao da bude košarkaška Zenica. Dva su svijeta različita!!
Večeras atmosfera onako. Ni fanitikosi nisu došli, a u Tuzli bi bilo 5000 ljudi. Usput da kažem, nisam rodom iz Tz a ni iz Sa.
@sinner82 super, 100% se slazem, uz jednu malu zamjerku. Da publika ne hebe najboljem igracu familiju(Nurkic) zato sto oni milsle da sam moze vise, i da ne tjeraju iz repke i hebu sve najboljem igracu (Teletovic) kad mu se isfurano derle od Muse unese u facu i nesta mu psuje a ovaj ga odgurne... Teletovic to nije zasuzio pa cak i da ga je punim u nosinu neotesanu opalio punim!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nisu trebali igrati u Sarajevu, sad se ne mogu okupati
I kaže Vujošević kako misli da ovaj tim zaslužuje malo veću podršku. Mislim da ste profulali dvoranu za tako nešto selektore!?
Sa Kikanovićem i Gordićem ova bi se repka vjerovatno prošetala kroz kvalifikacije! Zašto mi brišete komentar? je li zato što nisam Nurkića spomenuo??
MUSA BIH NOVI KINDZE
Lako cemo za Musu imal vode kod vas 😂