Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajd i vi da se omrsite.
volim i bodrim,ali sramota...
BOSNA BOSNA BOSNAAAA BOSNA BOSNA BOSNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BOSNAAAAAAAAA I HERCEGOVINAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA FOR EVER
Jest sladak ovaj ciko debeli na trecoj slici, volio bih mu polizati anus i pocupkati dlakice oko istog te ih popiti sa njegovom pishakom. I oprostite za onu upadicu za vjeru, nisam bio vidio ovog slatkog cikicu..uf kako bih mu ga pod jio.
e nek su vala i oni vise pobjedili, bas ih je bilo krenulo katastrofa valjda ce od sad biti bolje
Sreca pa pobijedise :)
jest slatka ova djevojka na trecoj slici u sivim pantalonama,presimpaticna je
Nista bez Mansura Bajramovica!!!
ma ja sam to prekino gledat
nismo nista obezbjedili.ak pobijedimo do kraja sve proci cemo al je nemoguce igrat na strani protiv britanije i kuci protiv makedonije.pusiona smo
@srbo Vi Srbi mi nemojte samo o postu! Znamo mi za vas post, peace of cake! Sve ostalo, ali brateeeeee
cuda se desavaju
@svidjar bolje su obadvije trebe lijevo od nje al nebi ja uzo banke ni ovoj tvojoj. :-)
Pobijedili su VEELIKU Mađarsku, vaau, impresioniran sam.
Cetvrta slika unazad, riba u duzoj roza haljini sa cvjeticima. Bjele cipelice, bujno poprsje, zeza se sa sjemenkama. Sjedi pored druge dvije zene. Ako citas (mozes) javi se! Pozdrav seceru.