Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pristup igri za 10. Svaka čast momci!
Ponos Bosne i Hercegovine.
Nikako mi nije jasno gdje nađoše onog selektora fudbalske reprezentacije.
Cestitam, bravo momci!!!
ljudi kidaju, idemo bih
BRAVO MOMCI !
Čestitke komšije
Lahko im je kad nije igrao Tuta Bugarin.
Bravo momci...bravo Bosniću!!!🇧🇦💪
bravo,svaka cast momci
Jest fino vidjet
lagano dolaze do izrazaja oni djecaci koji osvojise evropsko prvenstvo...jos cemo mi cuti lijepih vijesti od njih..rezultati ne izostaju kada se srcem igra..
Svi super ali brate ovaj Gegić slab slab, boji se da šuta ccc
Prije svega, bravo Vedrane Bosniću.
Mangupi!
bravoo za bosnica i i ekipu
nije tacno isto je uradila i generacija kad je igrao Markovic,Firic,Alihodzic i drugi oni su tukli jednu Litvaniju u gostima ili Hrvatsku u Splitu jedini poraz kod kuce od Litve te se kvalifikacije nece nikad ponoviti
Ne mozes to mjeriti, ta generacija je stasala u bivšoj državi. U sadasnjim okolnostima, bez ulaganja u sport, napraviti jednog ili dva dobra igrača je vanserijski uspjeh.
Bravo za selektora i momke na pristupu, igri i atmosferi...svaka vam cast