Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Damire konju jedan,pricas gluposti,jos lazes,hoces da upropastis nasu repku,ti neki frajer pa neces da Mirzu zovnes,krivo ti sto je imao muda i rekao istinu,odjebi iz ove drzave.
Kakvu istinu je reko majmune nepismeni. Mirza kasnio na svaki mogući event, došao fizički nespreman, ispucavao se cijelu utakmicu, napravio pizdariju, samovoljno napustio svlačionicu pritom obavijestivši sekretara reprezentacije da ne putuje u Švedsku. Halo, šta bi ti sad, amnestiju?
@BLADE8 OK, spreman je da IZDRŽI 40 minuta lagane trke, ako je to tebi potreban nivo onda svaka čast. Upravo zato ne možemo ići naprijed jer tražimo trenutna fix rješenja. Kao prešutićemo Mirzi sve, pa ako nas ne uspije plasirati jebig.a. Poštujem ovu kaznu koju smo mu odredili jer ne smije biti niko veći od reprezentacije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo je jedina odluka u kojoj podržavam ovog smotu Mulaomerovića. Da je imao muda, kao što nije, odjebao bi i Juku i Teleteovića zbog kyrčenja i ismijavanja njega kao selektora, kašnjenja na treninge, soliranja i sličnih budalaština koje su obojica radili cijelo vrijeme, kao da im je reprezentacija privatna prćija. Sad je kasno, i što je najžalosnije, Tele će ispasti kao neka žrtva.
Tele ide da ga mula ubaci u zadnjoj minuti da udari Musu.
TELETOVIC MULAGOVNO NURKA KLOSARI SELJACINE
Idu posebnim letom ali za USA :D
"posebnim letim" Con Air, a Mirza ima masku na licu
hajd sto Mirza ide posebnim letom kad je vec izbacen iz tima, al nije mi jasno sto Jusuf Baja Nurkic i on posebnim letom..Gde je tu selektor da reaguje, da odrzi jedinstvo tima..Nidje veze, al zelim pobjedu za nacionalni tim BiH pa da bog da se poslozi sve i da se plasira na EP. Pozdrav od prijatelja drzave BiH za sve moje Bosance gde god se nalazili, a ima nas svuda :)).
ne budite ludi oni nikog ne mogu pobijediti ovakvi
Zasto idu posebnim letom? Da li smiju tako radit u svojim NBA klubovima? Imati svoje konferencije za medije, birat koju ce utakmicu igrati, tefericiti uz cecu, psovati saigracu, svadjat se sa trenerom, optuzivat druge za svoje neuspjehe, .....
i opet raja sere Mulaomeroviću za sve probleme, a očito da i u fudbalu i u rukometu i u košarci nekako "slučajno" uvijek imamo iste probleme
čuj putuju odvojeno? znači nisu dio tima...oni su kao posebni...
Pa zar nisu najbolje što ste ikad imali?
@jarobot Mozda je Markovic simaptican, ali od Teletovica nije bolji, njegova karijera je i za evropske okvire vrhunska.
Zar ta stoka igra za reprezentaciju?
Znaci ti vjerujes ocigledno ovom glupom treneru,koji je ogorcen jer je Mirza rekao istinu,pa svi znaju da je lazov,i da ne voli nasu drzavu,ti pametuj sta hoces,ja vjerujem u sve sta je Mirza rekao na konferenciji,i svaka cast,imao je muda,za razliku od ovoga lazova.
Ide u Svedsku kao navijac ?????? Ili igraj ili ne igraj, ne sramotite nas vise...
BRAVO ZA MIRZU I JUKU.ONO STO STE STVORILI OKO SVOG IMENA STVORI LI RADOM,REDOM I ZNOJEM. NEDAJTE DA VAM OVAKVI PAPCI UFLEKAJU IME I DA UTICU NA KARIJERU
Mozda je i bolje da ne igra. U zadnje dvije utakmice je toliko lopti potrosio i toliko promasio suteva da je jednu umalo sjebo, a drugu definitivno jeste. Koliko se samo puta zaletio ko junac u guzvu i izgubio loptu, koliko je samo suteva bacao iz nemogucih pozicija. A ni trener nije puno bolji. Igra je sva na silu. Igraci su dobri ali nisu poslozeni niti uigrani.
A ko drugi da puca,pa da ima jos neko,sigurno ne bi toliko suteva uzeo,pogledaj malo sve utakmice proteklih godina pa onda nešto reci.
Indigont Bas tako