U planu još tri pripremne utakmice
0
Košarkaši BiH nastavljaju pripreme u Njemačkoj
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super, i ovdje mozda na guzove dignemo Belgiju,a propisno se obrukamo protiv Njemacke i Francuske. Negoooo, ZMBT Mahmutovicu, mozda je vrijeme da prestanes stvarati krivu sliku reprezentacije, u vidu sjajne atmosfere, dok ovamo saljes stura saopstenja gdje i ne navedes zbog cega je Varda napustio reprezentaciju.
Ima na BHT
ma ne bi im zavalili ni 30 koseva :D trcali bi za onom loptom tamo amo a ovi bi nas oprali na ruke.. manimo se mi kosarke, jel zna neko imal prenos dinama nocas?
Jos bi nam samo trebala prijateljska sa naprimjer Amerikom, ili recimo Spanijom da nam moral padne do stratosfere -.-
Volim te Bosno! Košarkaši kakvi su takvi su, i druge zemlje imaju svakojakih reprezentacija u svim sportovima, u nekima je manje u nekima više uspjeha. Mi smo samo euforičan narod. Mene iskreno da kazem zadovolji naš nastup repke i da vidim da ima borbe! Mi objektivno imamo jako slabu reprezentaciju, jer uz Mirzu T nema tu nekog posebnog košarkaša. Naprijed Bosno!!!
Varda podpisao za Union Olimpiju
rezultati govore sve,samo trose pare bez potrebe,spremaju se da izgube kao i uvijek.
Bosna se bodri i kad gubi i kad vodi..ali nazalost olako se rjesavamo iskusnih i kvalitetnih igraca, bez Varde na EP ce ici tesko jer je to nenadoknadiv gubitak. Slicno smo uradili i Damiru Mrsicu..
Kakvi smo mi ljudi,nit nam odgovara kad reprezentacija ne ode na svjetska ili evropska prvenstva,a sad nam ko smeta što smo na tom evropskom prvenstvu......Nek gube sve redom,važno je da se vihori zastava BIH u LITAVANIJI !!!!! NAPRIJED MOMCIIIIIII
Igra li Preldzic na ovom prvenstvu?
I dva loša ne čine proljeće Jedna lasta ubi Miloša :)
nista se ne spremajte ,bolje da su nekoj djeci dali ove pra od priprema nek bar malo imaju extra uslove
kanimo se čorava posla i uvedimo discipline sjedeča košarka i sjedeči vaterpolo ...pa da pokažemo cjelom svjetu kako Bošnjak dominira!!!