Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nerealni smo skroz. Zasto najavljivati pobjedu kad je i nerjeseno veliki uspjeh?
Sve je to ok. Al nikako ne kontam kako Dzanan u Realu dobija skoro svaku loptu od svojih saigraca. Ovjde kod nasih svi se ispucaju pa onda kad neide daj Musi nek rjesava Normalno covjek da 26 koseva.
Zašto se igra u Mejdanu u dvorani koja izgleda kao da će se svakog trenutka urušit a ne u zeničkoj Arena koja je uvjerljivo najbolja i najmodernija i koja je Madison Square Garden za drugu najbolju u BiH?
Realno Zenička arena je možda poslije Beogradske jedna od ljepših u regionu, ali mislim da u Zenici nema tako dobre košarkaše publike kao u Tuzli. Čak je i u Sarajevu to tanko. Tuzla je grad košarke i šteta je što nema bolje dvorane koja bi sigurno bila neosvojiva tvrđava za mnoge ekipe. Sramota je ovo gdje smo doveli Francusku da igra, gledaj samo stolova na pressu i nekih stolnjaka i trake, Bože sačuvaj.
Francuska je pala u Skenderiji u odlicnoj atmosferi, najjaca kosarkaska publika uvijek bila
Ovo kao poslije slovenije kad su trazili svjetske prvake..
Sretno momci 💪💪
Srce na teren ♥️