Komentari (356)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Musa, s*ao si cijelu utakmicu, i na kraju šef te zamoli da daš je Lazi za tricu ti nastaviš s*at Hvala ti ali zbog tebe smo ispali.
ko da su djeca igrala na kraju
I nurkic isto, pa nek je patriota treba biti realan
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Musa je u prvoj i drugoj četvrtini imao 7 promašaja, 5 pogrešnih dodavanja i 2 traljavo izgubljene lopte. Pokušavabda nametne "Ako ćemo pobijediti biću zvijezda ili ćemo izgubiti.". Sakrio se do četvrte četvetine u kojoj je promašajem za tri pobijedio za Poljake. Hoće lik na silu da bude zvijezda.
Aco Lazic vazda najstandardniji i najskromniji. Pogodja covjek trice i slobodna bacanja bez problema. A ne dize glavu pod nebesa.
Nurkicu odlazi! Ono raja na rekreativnim terminima ne fulaju sto sto si ti na kljucnoj utakmici promasio u vise navrata.
Musa najgori svaku tekmu. Frajer misli da ostali trebaju guliti za njega. Odbranu igra ko dijete od 12 godina, ako i tako. Smece prepotentno
a treba biti realan da su i ovo uzeli nema sanse da bi prosli glavne kvalifikacije , ovako ih ne moramo vise gledati
Svako bi volio pobijedit, poljaci isto. Sretno i hvala na pozrtvovanosti.
Musa i the Nurk 😱😂🤣
PA OVO I NIJE NEUSPJEH. IZGUBITI OD 4. REPKE U EVROPI I TO NA NJIHOVU TERENU U ZADNJIM SEKUNDAMA - TO JE IPAK USPJEH. PA ZBACILI SMO 3 REPKE. NISMO MI NEKA EVROPSKA VELESILA U KOŠARCI E DA BI OVO SMATRALI NEUSPJEHOM.
NJIVA: "Boli me briga za to što ćemo ponovo doživjeti diplomatsku blokadu i što ćemo zamrznuti odnose sa drugim državama, posebno sa svjetskim silama, važnim partnerima za razvoj Bosne i Hercegovine." DA LI MR. NJIVA OVIM PRIZNAJE DA TZV MZ NEDA DODIKA, I DA I DALJE TJERA TROJKU NA USTUPKE - ZA NJIVU "KOMOROMISE" - DA UPRAVO JE TA POLITIKA TZV MZ NA SONU: IDEMO S KOMPROMISIMA SVE DO GAZE.
Bez playa i bez ocekivanog ucinka od najboljih ne moze, i ovo je predobro!
Ovo je za nas pobjeda. Igralo se dobro, nadmetalo se ravnopravno i nismo bili dovoljno dobri da pobijedimo. Kontinuitet je ono sto ce dati rezultat. Ovo treba biti minimum u budućnosti i uspjeh je neminovan!
Odlicno je ovo ljudi, s obzirom na uslove i kakvog trenera imamo, koji ocito ima jednu ofanzivnu akciju i nekakvu motivacijsku pricu. Nije uredu odmah pljuvati, mlada je reprezentacija, bice je utakmica, poraza a i pobjeda.
Čim imamo +3 Musa odmah diže njuškicu ko da vodimo +30. Mislim da treba neko da zgrmi na njih kao npr Obradović kada svoje pošalje u tri materine i kaže ili igraj ili idi kući!
Molim da ne prenosite utakmice uzivo, ako ikako moze. Izgubili ili pobijedili procitacemo i mirna Bosna. A ovako gnjavaza do bola. Odose zivci narodu a nedaj Boze nekome i zdravlje. Zato ne prenositi utakmice BiH uzivo samo snimak pa ko hoce nek pogleda na miru.
Pišete gluposti a većina vas ne vjerujem da zna prevesti loptu preko centra a da korake ne napravi. To je sport, izgubili pa šta. Kad te neko dva puta dobije u 6 dana zaslužuje da ide u kvalifikacije. Osim toga Poljska je četvrta reprezentacija Evrope. Dva puta izgubiš, jednom dobiješ u prosjeku polubitne tekme. Čak mislim da se Poljaci neće provući do Pariza 🇧🇦
Elvedin Sakic zvani Real Madrid bi bolje vodio ovu reprezentaciju od Aziza. Al ko to da dovede u pitanje kad imamo sportsku javnost tj komentatore koji peenose utakmicu a ne znaju sta sudija svira. Ekipa koja ne zna nit sta igra nit ko sta radi nit ukoja su doba. Sram te bilo sto si preuzeo nacionalni tim a znas da nisi dostojan toga. Ustvari NE ZNAS.