Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo se borit momci! Iz toga sve dolazi. Naprijed BiH ljubavi moja 💛💙💛💙
Gledaj ovog akademika sabahom 😂😂😂
Sretno do pobjede... ♥️🇧🇦
Ako neko trazi da moze gledat utakmicu, ima RTS/2
Vidim neka se euforija stvara, opet bespotrebna. Poslije toliko lekcija nikad neki pameti doci. Navijam svim srcem za reprezentaciju, mozda i vise od toga ali bojim se da ova reprezentacija nema hemiju za nesto vise od grupe. Daj Boze da griješim. Vidjecemo uostalom danas
Valja ih gledati danas kako protivniku lopte u ruke bacaju i Nurkića kako glumi Lillarada 😥
Ovo nam je sigurna pobjeda, i uz malo sreće još jedna i idemo u 2. krug
Sretno Zmajevi!!!🇧🇦
kladionice su na aparatima kad nasi igraju. ma ni ublizu nemozes ovarisat. samo se nadam da ih jos drzi ono raspolozenje iz skenderije. sretno!
Sretno do pobjede!
Ne volim ovo kad kazu da smo favoriti,neki peh se desi,valjda grijesim
Sretno Zmajevi
samo srce na teren
Ma milina Božija , danas počinje E.P. a bh telecom nije uspio dogovoriti sa sport klub kanalima tako da trenutno nema prijenosa na kanalima SK ....a ko da gledam neće ni dogovoriti ....hvala i jednim i drugim što se nemožete dogovoriti...nebi da ulazim u problematiku ko je kriv za mene ste krivi i jedni i drugi...morali ste naći način da dođe do dogovora.
promjenis operatora i indirektno mu pokazes ko je kriv. tu ih najvise boli.
skines sebi aplikaciju ott navigator ili iptv extreme, na piku nadjes ko nudi liste za iptv, dobijes testnu liniju da testiras dan platis 10-20km za 2 mjeseca listu i gledas sve kanale. A ne da se zaj... sa ovim lihvarima
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Volio bih samo da pobijede Sloveniju.
ma samo borba
sretno ⚜️⚜️
Samo jako i hrabro momci 💙💛💙