Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesebicno je dodao loptu sam sebi,zato je uspio pobjediti
ala VINCE CARTER
skoka majko mila
hahahhahahaaha odavno nesto smjesnije ovdje nisam procito
Močnoooooo! Kakav skok! A šta vi luzeri ba zamuckujete tu? Vi s kauča ne bi mogli zakucat debeljaneri! Mogu vas mislit graciozno se krećete k\'o tuljani!
Nista cudno...Nate Robinson je 2009 pobijedio na slum dunk sampionatu a on je cak 2 cm nizi (175 cm) Inace je poznatiji da je blokirao sut Yao Mingu (229 cm) Prije njega je 1986 pobijedio Spud Webb a on je jos i nizi, 170 cm .
Nate Robinson 175...I dva puta osvojio zakucavanje...
Ja ne mogu ni table dohvatit\'
jel znate kada pada kiša mozete da pokvasite carape i pantalone vam budu mokre ?
Prošle godine Isaiah Thomas preskočio lika od 6\'9\'\' i zakucao i osvojio isto takmičenje.
Crnci su kao rasa superiorni, imaju vretenastije mišiće, ali imaju i veću spec. težinu tijela, pa skoro da ne mogu plivati. Tonu. Nikada nisam čuo za plivačkog šampiona - crnca.
Vidi se da je rasto u dzungli..
odlicno! guglajte \'spud webb\' http://www.youtube.com/watch?v=W1pykLK_CUs