Komentari (174)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledaj sada bosnjaka sto kukaju a neki dan vijesti kako nema para da se finansira ona plivacica, a da ne govorim npr. kako su odbojkasice koje su osvojile kup BEJHA dobile po 0,50km pola marke kao nagradu, i jos na desetine olimpijaca koji nemaju uslove niti da treniraju niti da se takmice, i onda se cude BOSNJACI NEBESKI NAROD, zasto srbi i hrvati idu da igraju za srb i hrv..
@gooUser1563128689 ma treba sve jedan otic da nikada ne igra za vas, mrzite sve sto je hrvatsko i srpsko.... kada postizu uspijehe onda su BOSNJACI, a kada pogrijese onda su srbi i hrvati krvi... pa valjda smo svi bosnjaci pa su i bosnjaci napravili genocid u srebrenici, jer srbi i hrvati ne postoje u bejha, srbi zive u srb a hrvati u hrvatskoj..kako ratko mladic koji je rodjen u Bosni i Herc. moze biti srbin, on je bosnjak.
A kada birate Komsica umesto hrvatskog naroda onda ne kmecite "ima li kraja ovome".
sport u BiH je u financijskom rasulu
Ne znam što i zovu ovu škutorsku bagru, ovakvi nam i ne trebaju.
Ko ga *ebe, čim se predomišlja, bolje da ode. Veći problem je Hrvatska, koja godinama, sistematski uništava BH sport. Pozovu ovako igrača, ne zato što je dobar, nego da odigra koju utakmicu za Hrvatsku, a onda ga više ne zovu. Zašto? Pa zato da ne može igrati za BiH. UZP i u sportu.
Koga nema bez njega se moze!!!
Darijo ti si za njih skutor...bolje onda ne igrat za to
Kako je on ovolki dok oni mali gusteri su po 15cm
ko mu jebe mater
Ništa nije slagao.Bolestan je ,u glavu.
Svako svome jatu leti a tako i treba👍
Pa zasto da neko igra za Repku koja nema ambicija, koja salvi sam plasman na prvenstvo?? Ambicija SVAKOG pravog sportiste je da se bori a ne da ucestvuje
@GlupSamJerSamBosnjo Glup si jer uistinu jesi Bosnjo a mislis da nisi, to sto si se pokatolicio ne znaci da si 'rvat.
Prvo ovi anonimusi su pozbani u Hrvatsku reprezetaciju da se po kojekakvim turnirima ne lome pravi kosarkasi. Ovog ce nakon kine zaboraviti i tu mu je kraj! Svako bih izabrao perspektivu, a to je u ovom slucaju bilo koja reprezentacija osim BiH! Ne krivite igrace krivite sistem u kojem zivimo!
Svako normalan bježi od Bošnjooka
Neka malo da se pročiste redovi.
hehe bravo Dario
pa šta sad ko ga yebe ne mora,hoćemo li sad plakati za njim,nećemo Boga mi....