Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KSC bugojno............
Ako zele da prvenstvo bude organizovano na nivou i kako treba organizaciju EP-a moze dobit jedino Njemacka, i drugi to mogu organizovat dosta dobro (Francuska, pa i Finska) ali ni priblizno kao Njemacka,vjerovatno ce tako i odlucit FIBA!
Bratska TURSKA sa 100 mil. bratskog naroda je najbolje resenje , isto kao da se igra u nasoj zemlji BOSNI HERCEGOVINI.
hrvati itekako imaju nove dvorane izgrađene za sp u rukometu ako nisi znao
U Turskoj najbolje.
Kakva Turska, imali su SP prije samo par godina, a tribine su zjapile prazne zato sto je bio Ramazan. Navijam za Hrvatsku (zbog blizine, bilo bi puno nasih navijaca) a ako ne to onda za Latviju ili Finsku. Male zemlje u kojima vlada veliki interes za kosarku. Mogle bi i napraviti iznenadjenje jer nisu uopste losi u tom sportu :)
eugen, ako si me mislio tom slikom kao nesto uvrijediti ili isprovocirati imas ozbiljnih mentalnih problema, davno sam zavrsio osnovnu skolu i fore iz tog perioda, a ova se moze porediti sa obdanistem