Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da vam je stalo mogli bi ste vrlo lako primjeniti zakon koji se bavi sirenjem govora mrznje i stvaranjem medjunacionalnih i\'ili medju vjerskih tenzija iltti napetosti, ali NECETE da primjenite taj zakon i RADITE, te da blokirate takve komentare i KOMENTATORE. A zasto? Pa logicno. Zato sto ih sami postavljate i time privlacite odgovore na takve komentare bildajuci si promet na stranici krzo medjunacionalna i medju vjerska prepucavanja, a ne kao prafi profesionalci kroz sadrzaj. Koliko imate gresaka u tekstvima....pa se ni tim ne bavite! Najlakse je postaviti par nacionalistickih komentara i tako nabildati promet. Za to vas i placaju, zar ne?
bezimeni nik iz redakcije je provocirao sa koemnatrom: Nije mi jasno na cemu ovi mudjosi cestitaju ?? Nema medalje ,kakav je to \"uspjeh \"? Svasta !? Kad malo bolje razmislim kavi ste levati za sve pa i za sport onda vas u neku ruku i razumijem ! \" Opet pala posjecenost portala pa morate malo provocirati, jeli? Nemojte samo opet reci da niste vi.
svaka pobjeda je uspjeh, ma koliko mali jedna po jedna pobjeda, jedan po jedan uspjeh, eeee tako se to radi uvijek se boriti na svakoj utakmici kao da igras za prvaka svijeta, pa ces negdje i stici svaka cast na ovoj pobjedi i neka ih bude jos samo nastavite tako!
i sad je kao uspjeh BORITI se za 5 mjesto u B diviziji
Nije mi jasno na cemu ovi mudjosi cestitaju ?? Nema medalje ,kakav je to \"uspjeh \"? Svasta !? Kad malo bolje razmislim kavi ste levati za sve pa i za sport onda vas u neku ruku i razumijem !
22 750 KUNA ZARADE U SAMO 3 MJESECA. AKO ŽELITE NAŠE PAROVE POŽURITE I JAVITE SE NA MAIL JER NOVE KANDIDATE PRIMAMO NA PROBU ZA KOLOVOZ PO DUPLO NIŽOJ CIJENI, A PRIKLJUČITI SE MOŽETE DO POČETKA KOLOVOZA. NA BLOGU SU VAM SKENIRANI LISTIĆI, UPLATE I PAROVI, I VJERNA STATISTIKA. Jednostavnim i pametnim ulaganjem na provjerene parove sa dvaju vrhunskih foruma koje sami plaćamo i crpimo informacije iz njih. Mjesečno maksimalno 20 tipova koje odaberemo kao najsigurniji bet dana. Na svaki par ulažemo 1050 kn. POZDRAV! WWW . MAMURLUK . BLOGER . HR
Svaka cast momci
ma bravo ne znam zasto ali dolaskom petrovica i markovica(ljud koji znaju sta je kosarka) ponovno se budi interes za kosarku u ovoj nasoj bih
Čestitke....