Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada vidim tebe, odmah mi zainteresiranost za našu košarku padne na minimum.
konakovic je košarkaš ko mudo isusovo
Joj sranja od države. Jedan čovjek na dvije pozicije. Ej kofol političar me predsjednik košarkaškog saveza. I sto je najgore nije jedini koji je takav. Pu pu na državu.
Stranka ga prati.
totalno sam apolitacan, ali nabrojite dva elokventnija politicara u kantonu Sarajevo. Mislim da je on dosta dobro rjesenje i za ovu poziciju s obzirom na snagu koju ima kao politicar. Volim te Bosno!
Grupa nije laka, možda za nekoga ko ne prati košarku. Nadam se da ovoga puta nećemo izgubiti od Finske i Poljske pa se pokušavat vadit protiv Rusa i Francuza.
ebem ti državu gdje konaković vodi košarku
sve prisutniji i sve moćniji
pa od konakovica se moze ocekivati iznenađenje vazda gore od goreg to nisu iznenađenja to su za iole zdrav mozak sokovi samo treba pogledati primjer kk bosna nekadasnjeg evropskog prvaka gdje je nekad bila a gdje sad pa njemu da daju miami heat klub bi se raspao i ugasio za jednu sezonu pod njegovim vodstvom
VALA ODAVNO NE VIDJEH NEKOGA ,,ALA KONAKOVIĆ,, BEZVRIJEDNIJEG, NETALENTOVANIJEG, A DA SE RASPOREDIO GDJE GOD SE DOBRO ,,HAJRUJE,, E JESTE OVA BOSNA I HERCEGOVINA ZA LEZILEBAROŠE PODOBNA.
Ovi što pljuju po Konakoviću to rade iz političkih razloga, jer je on u SDA a oni članovi ili simpatizeri neke druge stranke. Hehe...kako patetično.
NE ZNAM, ALI U MOM SLUČAJU KONAKOVIĆ JE NA ŽALOST, U STRANCI ZA KOJU GLASAH, I BAŠ ME BOLI ŠTO NIJE U SDP-U GDJE I JESTE MJESTO NESPOSOBNIM, NETALENTOVANIM, GRABLJIVIM, LEZILEBAROŠIMA ALA KONAKOVIĆ.
Ne znam koji su vam dokazi protiv njega...možda ste i u pravu. Ali poznavajući klix-komentatore i njihovo pljuvanje (svakodnevno) po svakome ko se koliko-toliko uzdigao iznad nekog njihovog prosjeka, u tom slučaju sumnjam da imate nešto konkretno kontra njega.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
nece nurkic igrat ne provaljuj se dzaba
Ma bit cemo mi i prvaci svijeta samo da se stoka iz politike ne mijesa koga da zovemo a koga ne. A vec je pocelo i u kosarci a imamo slucaj Zukanovicu Fudbalskoj Repki. Politicari MARS IZ SPORTA
Kad se papak popapuči. Tipičan isprak ispodprosječnog košarkaša i iznadprosječnog žetona.
prvi pick drafta rogatice
londonski džet set
da sam na vašem mjestu, nebih baš bio preveliki optimista, nije ovo nimalo naivna grupa.
alija i njegove zlatne kasike
Gdje si, politicar?