Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konaković i dalje svojim poltrnima prica kako je on u stvari igrao u finalu eurolige 1979 kada je Bosna osvojila titulu iako je tad imao ne znam 4 godine,al tvrdi da je bio najbolji na terenu sa 44 poena,39 skokova i 25 asistencija,kaze da nikada niko nece nadmasiti njegov ucinak u toj utakmici a najgore je sto mu debili vjeruju,hahaha!
Uništio KK Bosnu, a sada uništava samo Bosnu!
od nasih para je sebi kupio ovaj televizor.
Ja jos ludji sto otvori ovo Miran budi
Ne zna se šta je gore, naslov, tekst, ja što čitam il ja što pišem komentar...
Neofirno glabanje level pro
Konaković, igrač koji je imao više ličnih nego koševa u karijeri
Voduo Bosnu u propast a evo sada nastavlja s drzavom...
vodio*
Ruku na srce nije neki izbor, ali mi je opet drazi nego Bisera, Osmica, Novalic, Senaid Memic, Nedzad Brankovic i ostali gremlini