Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igrac iz ekipe Bullsa, koji je sinoc zabio 25 poena, se zove JOHN Lucas, a ne JOSH. :)
ispravka:hawksi imaju prednost domaceg
mislim da ce rose povuci ad je najvaznij i odvesti bullse do vrha,a new york ce dobro namuciti heat jer ih je d antoni pojacao svojim odlaskom boston ima prednost domaceg terena malo se raspitajte
@jale slazem se u vezi da klix cesto grijesi, ali ovaj put su upravu atlanta ce biti domacin prva dva susreta...
glupsone nemas pojma. boston jest cetvrti, jer u prva 4 idu tri pobjednika divizija i ekipa koja nije pobjednik ali ima najbolji rekord, sto je indiana. ali ustvari, to sto je boston zvanicno cetvrti ne znaci da ce imati prednost domaceg terena protiv atlante. prednost domaceg terena ima ekipa sa boljim rekordom, a to je atlanta. a knicksi su trebali ici da igraju sa bullsima jer rose nije ni blizu 100%. ovako miami u 6 maksimalno uzima.
Ovaj link je bolji, vidi se tabela gdje je Boston ispred Atlante iako ima manje pobjeda: http://www.nba.com/statistics/playoff_picture.html
Poruka retardima iz Totalsporta i Kliksa - Boston je cetvrti a Atlanta peta, iako ste ih vi \"mudro\" poredali po pobjedama u NBA se to ne racuna bas tako i Boston ce imati prednost domaceg terena jer je pobjednik svoje divizije. Prva utakmica je u nedjelju u Bostonu. Evo i play off raspored sa datumima gdje se to jasno vidi: http://www.nba.com/2012/news/04/26/playoffs-schedule/index.html?ls=iref:nbahpt1 Prestanite samo slijepo kopirati clanke od tog Totalsporta jer nenormalno grijese, objavljujete netacne informacije.
New York Party 1993 eh....
Finale Oklahoma-Chicago
nisu goreg i težeg protivnika mogli dobiti... mnogo bolja varijanta bi bila chicago ili indiana.