Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zivi se od stare slave... ne zivimo u proslosti. Danas je ovo jedan od propalih klubova BiH sporta.
Na današnji dan 05.04. se uvijek išlo na Spomen Park Vraca ( čas Istorije) i taj dan je padala kiša, pri povratku pao sam i slomio ruku, to me nije sprijećilo da 06.04.1979.g. dočekam Zlatne Momke na aerodromu i još sam dobio šteku Malbora za pogođen rezultat, raja iz ETŠC.
Prelijepa vremena druže !!!
KK Bosna je bio prvi košarkaški klub iz naše Jugoslavije, koji je postao prvak Evrope !!! Kada se samo sjetim Vučevića, Delibašića i ostalih, kada se samo sjetim te prelijepe harmonije i gracioznosti koju su imali, srce mi postane veliko kao cijeli univerzum, a ponos mi probije sve granice !!! Kako sam se ponosio što sam Jugoslaven u tom trenutku, to ne možete ni zamisliti !!!
Sječam se ovoga, kao da je jučer bilo !!! Najljepša vremena jugoslavenskog sporta !!! Ovi momci su bili heroji Jugoslavije, i svih njenih naroda !!!