Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko će ga plaĉati...samo pitam
Super talenat sa 25 godina, šutira 3 šuta sa 3 po utakmici i poredimo ga sa currijem koji digne 10+. Hajmo spustit loptu, jednu osuta 1/3 drugu 2/3 i izadje na 50%. Nemojte da pretjerujemo, volim Bosnu al nije sad wow. Da je igracina sigurno ne bi ovdje dosao.
Ja ne vjerujem u ovo, nema sanse da se nesto ne krije, jednostavno nemoguce da se ovako nesto desi, a da nema neku poledjinu...
Ajde druže pokaži se ovu sezonu pa te vadimo iz te rupetine, karijera bi ti procvetala u Megi ili Borcu iz Čačka
Znači igrač bolji i od Curryija dolazi u sarajevsku Bosnu 😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Napokon Kosarka u Europi na visokom nivou. Dvorane pune ko sibica , igra se dobra i atraktivna kosarka a gdje smo mi ? Umjesto da djecu za ruke vodimo u dvorane, uzivamo u vatrenoj atmosferi i dobroj kosarci, mi se zamaramo politickim spinovima, lazima, pokvarenim medijama i prodavanjem magle narodu. Sramota sta uradise Sportu. Toliko potencijala a tako malo paznje i podrske od strane Drzave.
Ne može, ne daju nam da se bavimo sportom što zbog politike što zbog vjerskih načela
svi u subotu u 8, gostuje Prijedor
ma treba on pure jos da pojede da Halimica trojkasa stigne...svaku tekmu +30, doduse suteva bude troduplo
ako mislis pogodi 1/3, to je zapravo po kosarkaskim parametrima jako prihvatljivo.
Bosni treba samo malo da krene naprijed, onda idu pune dvorane i napredak, bas fali dobra kosarka u Sarajevu