Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Spursi presvukli Toronto ko zadnje levate. Isposlovali trade samo tako. Kawhi odlazi u LA 100%, isao bi on odma, al ne moze jos dok je pod ugovorom. Jos ako dovedu PG13 to ce bit ludnica
Toronto se zajebao. Leonard neće produžiti ugovor s njima. Frajer želi igrati samo u LA (Lakers ili Clippers). A poslali u San Antonio svog najboljeg igrača koji je pod dugogodišnjim ugovorom.
DeRozan je najveca faca u Torontu i def zastitini znak fransize, lik je cupo Toronto iz svih mogucih i nemogucih situacija, svake sezone je postajao sve bolji i onda ga trejduju ? Ne kontam ?
Ne zeli u Clipersima njemu su zelja samo Lakersi