Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ispod 20 razlike je fenomenalan rezultat.Kako neko napisa, BiH nikad slabija, Francuska nikad jača.
Od kako Kosovari razbucaše Serviju ko armija BiH četalje na Vozućoj 1995 god. đikani nemaju pametnijeg posla nego da prate šta se dešava sa Selekcijom BiH. hahahahhaahahah. ahahahhahahhahahhaha JEDNA SI JEDINA BIH. . . ( čitaj BOSNA I HERCEGOVINA ) Pozdrav iz SLOBODNOG Sarajeva
Treba biti realan - biće iznenađenje ako izgubimo sa ispod 20+ razlike. Organizatore neka je sramota što se tiče cijene kada toliko naših zvijezda neće ni igrati utakmicu. Dakle, ljudi plaćaju 20 KM da bi gledali druge kako nas rasturaju... tu ni navijanje ne pomaže kad kasnije skontaš da te prave budalom.
@ReaIno01 Zaboli nas tuzlake za takvima poput tebe. Klasični pacijent :)
Inace obadvije su zastave okrenuto naopako
@franz. Inače, kaže se obje. Dok to ne savladaš, nemoj nikome ukazivati na greške.
Bice to uspjeh ako ne izgubimo sa 30 razlike
BiH nikad slabija, a Francuska nikad jača
BiH nikad slabija, a Francuska nikad jača
Bolje da ne izlazite, službeno -20, ovako će vas razvaliti 50 razlike!
Ubiće somun u nama savez u zatvor i namlatiti sve odgovorne za stanje u košarci