Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je "tradeovan" čija je to riječ i šta znači?
pretpostavljam da je coek prodat u neki drugi klub bez njegovog znanja.....
@ogledalce ono kada je pisac previse lijen da cak i pevede tudji clanak.....
Morao sam da udjem da skontam naslov. Ja reko igr'o kantera uzivo, kad ono tradeovan, kontam nema toga u kanteru, sta mu bi.
Zar se svaki put moraju javiti idioti koji komentarisu izraz "trejdovan", kod nas ne postoji odgovarajuca rijec, postoji rijec razmijenjen ali to nije 100 posto tacno kad se radi o trade-u u NBA-u.
Od ceg oni napravise vijest,uopste se ne vidi na snimku da je on tu nesto sokiran a ovi napravise spansku sapunicu od vijesti
@Dopeman debilizam , juce sam im napisao na to ''šta je pisac htio da kaze'' ne bi li mi novinar bar sa fejk profila odgovorio , al ne zna ni on
sto su se klixovci uzbudili zbog rijeci trejdovan hahaha, a 90 posto ih nepismeno. i niko u komentaru da napise kako bi trebao glasiti izraz na nasem jeziku.
@Der Rumbaher ne pratim nba al to bi trebala biti neka razmijena igraca ako se ne varam ? Razmijenjen ?
@nagibuzbrdica22 naravno, ali u sportu imas bezbroj takvih primjera: ofsajd, korner, tajm aut itd.. sve strane rijeci. clanak je tu za one koji prate nba, a oni koji prate znaju o cemu se radi, bez prevoda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
OK, ako je već trejdovan, mogli ste barem napisati iz koje ekipe je otišao u koju ekipu. Pa stvarno, Klix, dokle više?
Podrska ljudini! Ko god se suprostavi kozojebu erdoganu, ima moju podrsku.
Kanteru je sad puno lakse jer ima tvoju podrsku.
A i Erdoganu je pozlilo kad je pročitao šta si napisao 😂
tradeovan... braća šimići uhljebe s vremena na vrijeme novinarske analfabete...
ja kako vidim nije on sazno ništa, saznali ljudi koji su komentarisali
TRADE OVAAANNN majko mila :)
tradeovan.........ahahahaahahah jojojojojojoj