Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce se i namucit , do polufinala nece se ni oznojit kako treba, a nakon toga bit ce teze protiv Grka Francuza Srba Spanaca (s kim vec budu igrali)
De malo dudlaj srbo i bjezi odavde
@rimla1234 cuj teze protiv Srba, Grka, Francuza a uzimaju ih 50 razlike hahahaha
Popovic zabrinut ko Inzko
Amere libo taki za dvijetom, njima je Amerika sve ostalo ih ne interesuje.
Ipak je vazno da BIH ne moze daleko da dogura.Jedino je dobra u sedecoj odbojci i bacanju kamena sa ramena
@mister_no_ VALA MOZETE SE SEGET NA FESILIJU KAD GOD HOCETE
To ce Popovic upakovat da ne znam koje igrace da mu daju
šteta je da ne cijene ostatak svijeta i svjetsko prv. al hak bsr cce biti rezultetski zanimljivije. jedva cekam da počne
ma njima je olimpijada glavna.. oduvijek. a bgm i ovako su jaki,najjači
proslo svijetsko prvenstvo stavili na ponudu - 40 koševa hendikep na amere protiv neke reprezentacije...govorim ja ljudima u kladionici igramo ovo dvicu da ide preko...nas 5 stavilo po cenera na taj par i prođemo naravno ;)
USA je strahota...
Idemo po zlato, gazi malu Srbiju!
Lowry, Kemba, Tatum, Young, Turner Gotova prica
@yaoMing kemba je teška taraba od igrača znači kladio sam se na njega par puta over, lik od 30 šuteva što uzme u toku meča postigne 10 poena, dobro je da on igra bot raspali
cuj,upitno zlato