Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOSNJACI DOLAZE!
Koja bosanska zastava, trokut? Nazalost, nasa zastava je sve, samo ne bosanska.
hoce li se proglasiti neradan dan u federaciji? valja ovu pobedu proslaviti. nije mala stvar pobediti kadetsku reprezentaciju srbije u kosarci, pa jos u prijateljskom mecu. svaka cast majstori!
pod hitno uzmi lekic. stanje se pogorsava
3400 KN PROFITA/8 SINGLOVA. Provjerite kako. Jednostavnim i pametnim ulaganjem na provjerene parove sa dvaju vrhunskih foruma koje sami plaćamo i crpimo informacije iz njih. Mjesečno maksimalno 20 tipova koje odaberemo kao najsiguriji bet dana. Na svaki par ulažemo 1050 kn. Koeficijenti se kreću od 1,70 pa na više, i uvijek igramo samo 1 par na listiću kao što je prikazano u tablici i statistici. Čak četvero nas vodi ovaj blog i uvijek zajedno biramo parove. Ostavljam pozdrave i sretno ako se danas štogod igra. MAMURLUK . BLOGER . HR
Ma mi da imamo normalne uslove za rad s mladima, dobre trenere, infrastrukturu...dominirali bi u svim ekipnim sportovima. Nigdje nema većeg rasadnika taletanata nego kod nas, al\' j.b.g. kad je stanje u državi goli kyrac.
Vremena se mjenjaju...
vidan napredak u radu...nije mala stvar pobijediti selekciju srbije koja je uvijek imala jake kadetske i juniorske ekipe odlicno radi ekipa markovic-firic-petrovic...