Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strah me je da smo vrhunac forme dostigli na kraju olimpijskih i prve dvije tekme na EP i da smo sada u silaznoj. Lose smo izgledali protiv Finske, a sa CG evo 41 poen primili za poluvrijeme. Musa kriminalno los sut za 2, a samo 50% slobodna.
"idemo dalje, sve do medalje..." Dino Merlin
Neki novi BH-klinci...
Sretan sam zbog uspjeha naših mladih košarkaša...Ali i tužan jer znam da će ih većina čim prebace 18 igrati za susjedne zemlje...Nažalost..
Otkud ti to, svega ti?? Po cemu, i na osnovu cega? Mislim da debelo grijesis, jer da su htjeli vec bi igrali za druge zemlje. Jedino je upitno hoce li Srbi vrbovati Sikirasa, i kako ce on odgovoriti, za ostalo ne brigaj..
Njegoš Sikiraš je, kad pogledate sve fotke i selfije sa takmičenja i okupljanja, uvijek taj koji je u prvom planu i slika ostale - djete je preponosno jer igra za BiH - sumnjati u njegovu lojalnost nije samo pogrešna procijena, nego je i trulo do srži. Ja bih stavio sve pare na njega u tom smislu, jer Njegoš bi bio posljednji koji bi napustio reprezentaciju, iza svih drugih računajući i Bošnjake ! Da stvar bude zanimljivija, na Palama ga dočekuju kao da je osvojio svjetsko ili olimpijske igre sa repkom, svaki put kad se vrati sa bilo kojeg takmičenja. (Njegova familija je postradala u ratu neuobičajno mnogo s obzirom na geografsku lokaciju, ali ni to nije bio nikakav faktor, svaki pokušaj vrbovanja iz Srbije se već desio i propao.) Ništa se ne može garantovati u sportu i oko njega, ali taj "mali" iz BiH neče otići, osim ako ga ne otjeramo !
Koliko sam se god, zivota mi moga, pribojavao meca sa ovim skuijasima iz Finske (jer sam imao ruzan predosjecaj, a plus toga jer znamo da je rijec o djeci koja su vec pomislila da su NBA kalibar - mislim na nase) toliko sam uvjeren da cemo veceras razbiti djetice. Poraz protiv Finske nasoj djeci je dosao u najboljem mogucem trenutku da shvate da samo sa stopostotnim angazmanom mogu do medalje!
Slažem se, ako poraz može biti dobar, ovaj je definitivno bio. Pa i kod rezultata 61:73 nisu odustali, "vratili" su se skoro, to je još jedan dobar znak.
ma pustili namjerno, trebala srbima pobjeda finske da oni srbija prodje, pustili 1000 %
PRIKAŽI ODGOVORE (1)