Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da li su ostali clanci vezani za NBA kosarku bili ovako u fokusu kao ovaj sad. Koliko bolestan moras biti da objavis ovo na naslovnici, samo zato sto je s jedne strane igrao Teodosic a s ove Nurkic, da bi na kraju pocelo prepucavanje ovdasnjih ovaca koji dizu popularnost ovom nacionalistickom portalu. Samo se malo zapitajte zasto je to sve tako. Do kada mislite ovako zivjeti??? U torovima ste svi redom a za secera nemate.
Kako je fino vidjeti ovako jednog djecaka iz BiH koji je uspio napraviti tako veliki rezultat, koji prednjaci u NBA-ju, samo jako :)
nadigrao Nurkic-Teodosica 1:0
nadigrao Nurkic-Teodosica 1:0
za seljacica iz zivinica koji nece da igra za svoju reprezentaciju me zivo zaboli
ne moraš komentarisati i kraj priče
@moaner57 moram, uticem na kolektivnu svijest. Skloni smo da brzo zaboravljamo.
Sto spominjete ovog međeda na klix,on je svoje pokazao ljetos,izdajnik obični dabogda acl izvalio
DOBAR JUKA haha Jusuf treba gadjati trice vjerujem i da bi mu išlo ima mekan šut mora malo da se osili jebemu Bosansku finoču
nek je isplazijo jezik manijak (y) sto bi rekla braca turci
sta ce Boookir na sve ovo da kaze psramota je bre
Kakve košarkaše imaju BejHa muslimani nevjerovatno. Jedino USA ima šansu protiv BejHa muslimana na svjetskom prvenstvu
Dobar Nurko i srecom nije explodirao!
Cemu minusi, pa neki dan ovde clanak, pise 10 % trenera u Omerici ocekuje da Nurkic eksplodira u novoj sezoni!
ne znam cemu neke usporedbe centra sa plejmejkerom. prvo boli me racku za teodosica a isto tako i za nurkica seljaka jb ga baja u usta. dobro im onaj ludi Ciro kaze, imate PRIVILEGIJU da usrecite naciju, a vi nesto glumite.
momku zelim sve najbolje ali ne znam zasto ni cemu vise vijesti o njemu
Mozda zato sto je nas daleko najbolji igrac? Osim toga, tek prije 2 mjeseca napunio 23 godine. Oko njega bi se trebala graditi reprezentacija, jer Teletovic ne moze igrati jos 10 godina, a Musa nije ni blizu sazrio za toga. Covjek bi morao povrijedjen igrat da bi se neki kvazi navijaci osjecali bolje. Sta je neko od vas uradio za Bosnu vise od njega? Vise je on Bosnu promovisao u Americi, nego da smo tri evropska osvojili. Svi o njemu pisu, prave reportaze o Bosni, a mi ga pljujemo
@gladijajator koliko vidimo on se odrekao igranja za bih
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ta će mu ona maska? Zar nije nogu slomio. 😂🤕🤘
Osim očekivane jukine dominacije nad đordanom i grifinom, koju su sudije spriječile sa pet ličnih da bude još ubjedljivija, valja dodati da je lilard potpuno uništio presporog i tromog teodosića i dokazao da je igranje u nba dimenzija više u odnosu na amaterski evropski basket.Amerikanci već konstatuju da je klikere nego dobro zajebao sa ovim pojačanjem. Prošle godine su igrali plej of a ove sezone su kanta za nabijanje kao što i rezultat pokazuje.
@chuklja Daj bola bit ce dobri klipersi kad se ustele. Teo je mrcina sta odmah zugas.
Teodosić ne može da se fizički nosi sa prebrzim nba bekovima, kao što sam i napisao ovo je jedan nivo više u odnosu na evrpsku košarku i cska gdje je nastupao
PRIKAŽI ODGOVORE (3)