Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Greška unaslovu .... Piše Jusuf Nurkić BH reprezentativac , a on to n e ć e ...
Nurkić imao jedan skok...Nurkić igrao tri minute u porazu...Nurkić jeo u Tacos Bell...Nurkić.. Pa hebt. šta nas briga, čovjek neće da igra za BiH, jesmo li mi svi retardirani! Ja nisam.
Nisam 100% siguran, ali on neće da igra zbog hirova u našem KK. A iskreno da ti kažem, ne bi ni ja igro da mi dođe Konaković krivit usta!
Tako smo izgubili i Ibrwww.klix.ba/sport/kosarka/jusuf-nurkic-u-utrci-za-najboljeg-mladog-kosarkasa-evrope/141216002#k_4992205ahimovića i mnoge druge koji su htjeli igrati za nas. Savez se vazda pravi mudracem, a sve go hoštapler.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Giannis Antetokounmpo, puno bolji od Juke, a vjerovatno i ostalih.
Kako Barkley kaze to prezime?
J*E*B*E*N*O ko i svi ostali. :D
Nurkiću, čujem Baja se sluša?!
Ne Nujrkicu,nisi se ti nas odrekao. Mi se odričemo tebe ! koliko god da zažalimo. Papak jedan.
nije se on nikoga odrekao a ti se papcino mozes odreci tvojih u kuci a ne u ime svih navijaca naseg najboljeg mladog igraca , i ti i onaj papcina mahmutovic koji se u pola 3 prepucaje po fb sa menadzerima kao da je repka njegovo privatno vlasnistvo