Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast, igrati četiri godine samo, i onda biti draftovan i ne samo draftovan nego i uspjeti u NBA. A vidiš kako ga 'njegovi' bosnjaci kočili u razvoju i ismijavali čovjeka. Mogu zamisliti koliko vi talenta propustite zbog toga. Nemate strucne ljude na funkcijama u sportu.
@Reporteristine Tako je.
Odlake si ti, kad ko fol ta trane pises.
Davno je neko veoma pametan napisao: "U Bosni se sve oprasta osim uspjeha!"
@h8er_ nogirati?? gdje kaza da ju je nogirao..ukljuci se nemoj bola avazu i klixu sve vjerovati i na kraju jesu li ga otjerali iz tuzle- jesu jesu li ga otjerali iz sarajeva- jesu..pa jesu li ga otjerali iz bih..ćoro ćoravi sta mu je ova drzava dala sta je pokusala da uradi..smeta ti nurkic a vise od pola rep. hrvatske i srbije je iz bih pa se kakis ..iš
Nedostatak instikta za talenat,sta sec to ti je to BiH nema trenera dobrih kosarkaskih i zato nasi talenti igraju za razne drzave a ne za svoju jer je neko drugi vjerovao u njih
U Sarajevu za sport se pitaju Daktilografi kumovi rođaci itd nemaju veze sa sportom zato je to tako
Trebate li kredit na nisku kamatu od 2% Jeste li odbijeni bankovni zajmovi jer nemate nikakvih kolaterala ili imate loše kreditne? Onda ste na pravom mjestu, imate 100% jamstvo, kontaktirajte nas putem e-maila (robertdavidfinancialcompany(a)gmail .com)
Svojataju ga u rodnom selu!
Svaka čast legendo, još.da je manje ljubomore i zavisti u BiH samo nebo bi nam bilo granica.....
respekt za ovo
E šta je kod nas talenata propalo zbog raznih kvazistručnjaka
Uspjeo u zivotu,ali seljak ostaje seljak. Baja golker ga prati svakim košem.... Ccccc
USPJEO si i ti bem te pismena
Još da zaigraš za svoju zemlju i da se boriš tako kako sam sebe hvališ, valjalo bi Jukice.
To da nije talentiran i da nije sport za njega je svaka osoba upravu... Ovo je samo puka sreca...
sada te jos vise postujem i svoga se nikada ne treba stiditi nego ponosan biti
i brise se od banana
Sve je to OK ali Trnocevic je dobar za tebe ali je los imidz izgradio u BIH. Nije bas on toliko inteligentan koliko ti se prodo ali postuj onog ko ti je pomogao ali ne moras slijediti svaki njegov stav... ljudi smo grijesimo pa tako i taj trnocevic..